Hello Happy September


Weekendje Maastricht <3

Happy Monday lieve lezers! Vandaag geen Happy Thoughts, maar een heuse Happy September! In deze blog blik ik terug op de maand augustus, en kijk ik uit naar de maand september. Wat waren mijn geluksmomenten? Wat wordt mijn ‘September Bucketlist? En wat was er stiekem heel stom?

Elke maand komen op Artikel 2.55 mijn Happy Thoughts online. Wat waren mijn geluksmomentjes van de week daarvoor? Sinds mijn reis door Australië blik ik bovendien aan het begin van de maand terug op de maand daarvoor. Hoelang ben ik alweer thuis en hoe gaat het daarmee? Laatst was ik alweer vijf maanden terug en besloot ik niet meer maandelijks terug te blikken. Althans, niet op mijn ‘life after traveling’. Ik ben nu immers alweer langer terug dan in ben weggeweest (slik). Wél lijkt het me leuk maandelijks te blijven evalueren, maar met een meer ‘dagelijkse’ insteek. Happy Thoughts meets De Stand van Zaken dus!

Happy Augustus
Ik houd van de maand augustus! Vroeger was het altijd vakantie en lekker weer. Bovendien is het mijn verjaardagsmaand. Tegenwoordig werk ik fulltime en regent het, maar nog steeds houd ik van deze maand. Het is nog zo lekker lang licht!

It’s my birthday!

Naast mijn talloze kleine geluksmomentjes, genoot ik in augustus ook van grotere geluksmomenten. Vriendin L. kwam terug uit Australië, ik kreeg superlieve antwoorden op mijn blog-enquête, mijn vriend was jarig, vele etentjes, lekker koken en bakken, meer sporten, meer rustmomentjes, er lekker inzitten op werk, mijn verjaardag. en ik ging op de valreep nog een weekend naar Maastricht. Ja, alweer. Een weekendje weg is altijd een goed idee. Life’s too short, enjoy! 😉

Kortom, met mijn geluksniveau gaat het goed, mijn sportieve prestaties gaan vooruit, en ik begin in september alweer aan mijn vierde maand als PR-adviseur. Ook ben ik op mijn ‘vrije’ woensdag nog steeds lekker bezig voor Miss Legal, had ik een dinertje via Travelvalley.nl (hopelijk binnenkort meer..!) en gaat mijn blog lekker. Ik had een mini-samenwerking met YogaVida en een soort winactie via Treatwell.nl. De meeste bezoekers kwamen in de maand augustus via social media op Artikel 2.55 terecht. Dank voor jullie komst allemaal!

Best gelezen in augustus
Welke artikelen op Artikel 2.55 werden het beste gelezen in de maand augustus?

1. How I Quit My Job To Travel The World
Over je baan opzeggen en gaan reizen, en alles wat erbij komt kijken. Conclusie: als je het écht wilt, moet je het gewoon doen. Het is makkelijker dan je denkt!

2. De beste vrije dag als je vier dagen werkt
Waarom het zo heerlijk is ‘maar’ vier dagen naar kantoor te hoeven, en welke dag je dan het beste kunt kiezen om vrij te zijn. Woensdag? Vrijdag? Of toch een andere dag..?

3. Acht dingen die ik wil doen in mijn nieuwe levensjaar
Ik was jarig en dat vroeg niet alleen om een jaaroverzicht als 26-jarige, maar ook om een vooruitblik. Oftewel, een concreet plan van acht dingen die ik ga doen.

#FML
Met mijn Happy Thoughts focus ik mij op de mooie kleinen en grote momenten in het dagelijks leven. Sowieso barsten mijn blog en social mediakanalen van de geluksmomentjes. Mijn leven lijkt één groot feest, en dat is het meestal ook 😉 Toch wil ik jullie laten weten dat ook ik heus wel eens een schijtdag heb. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen, al vallen die van mij gelukkig erg mee. OV-irritaties, regen en kledingstress waren in augustus zo ongeveer mijn grootste ‘problemen’. Ik noem het dan ook liever baalmomenten.

September Bucketlist
Wat staat er in september allemaal op de planning? Naast genieten van de kleine dingen, ook deze ‘grote’ dingen:

– Weekendje naar Almelo, om daar de Strong Sister Run te lopen;
– Evenement met Miss Legal
– Twee events via Pride
– Een leuke samenwerking voor mijn blog (hierover snel meer!)
– Weekendje naar Drenthe met Team #YOLO

Stay tuned & keep reading! Dank voor jullie bezoekjes!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *