Happy Thoughts (week 41)


Het leven kan zo goed zijn! Geniet van alle mooie dingen, ook als je niet aan de andere kant van de wereld zit 😉 Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week.

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Dit maakte mij gelukkig in week 41.


– Gratis yoga bij LEF
– Lunchen met mijn moeder bij Carla’s Conditorie
– Mijn klant in de Telegraaf!

– Chinees bestellen (guilty)
– Borrelen met vriendin V.
– Mijn kleine broertje 8 jaar!


– Weer eens een poging tot hardlopen doen zonder al te veel knie-steken
– Spontaan meeten met vriendin L.
– Wandelen door Utrecht

Wat waren jouw geluksmomentjes afgelopen week? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *