Happy Thoughts (week 46) 1


Sinds een tijdje focus ik me meer op het moment. Geniet van alle mooie, kleine en grote dingen (ook – juist – als de halve wereld in oorlog is). Dit waren mijn geluksmomentjes afgelopen week.

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Happiness is (gedeeltelijk) a state of mind! Dit maakte mij gelukkig in week 46.


– Op maandagochtend wakker worden en niet te hoeven werken
– Een zeehondje spotten bij het strand op Terschelling
– Pasgeboren kalfjes bekijken

– Spontane Sinterklaasavond
– Een ontspanningsmassage van 70 minuten
– Over het strand wandelen in het zonnetje

– Thais eten met opa en oma
– Borrelen met vriendinnen
– Lazy Sunday met de boyfriend <3

Al deze geluksmomentjes lijken sinds de aanslagen in Parijs opeens zo nietszeggend, zo onbelangrijk. Maar door de gebeurtenissen van afgelopen weekend word ik ook juist aangespoord om te genieten van het leven, van mijn (schijn?)veiligheid en mijn vrijheid. Enjoy life! 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy Thoughts (week 46)