Hello Super Happy February! 2


Deze maand speel ik weer digital nomad!

En… januari is weer voorbij! Happy February! Maar hoe graag ik ook vooruit kijk naar wat er komenden maand allemaal gaat gebeuren, blik ik eerst even terug op januari.

Mijn Happy Thoughts zien jullie (bijna) elke week voorbij komen. Ik probeer daarmee meer van het moment te genieten. Maar soms is het goed even naar het grotere plaatje te kijken. Hoe was de maand januari? En wat staat er voor februari op de planning?

Dit was januari

In de maand januari werk ik nog maar twee dagen in de week bij Pride. De rest van de week ben ik zelfstandige, en dat bevalt tot nu toe helemaal goed. Naast de vaste opdrachtgevers kreeg ik er ook nieuwe klus bij, VROUW.nl! Daar schakel ik deze hele dag tussen redactie en social media, en vice versa. Ik werk in ieder geval tot mijn vakantie elke vrijdag op het kantoor in Amsterdam.

Ook kreeg ik deze maand mijn eerste print publicatie binnen als travelblogger, eh… writer! Ik stond in het Regiomagazine 2016 van WaterReijk met mijn artikel over Giethoorn. Verder kwam ik met mijn column op MyEverlane.com en werd ik geinterviewd door Melle van ThankGodItIsMonday.nl.

Foto: Melle Bouwhuis

En ja hoor, ik maakte alweer twee tripjes dit jaar. Begin januari ging ik een weekend naar Maastricht. Ik was uitgenodigd door Hotel BE41, boekte een nachtje bij en nam de boyfriend mee! En eind januari ging ik een (lang) weekend naar Lissabon, eveneens deels voor de blog. Mijn accomodatie werd gesponsord door Belvilla. De vlucht en het leven daar was voor eigen rekening, en dus kon ook hier mijn vriend makkelijk mee. Supergezellig! Mijn blog over deze workation lees je hier.

Qua hardlopen ging het ook weer goed. ik loop alweer ruim 50 minuten! Ik ben dus eigenlijk zo goed als hersteld en hoop binnenkort eens met GirlsLove2Run Utrecht mee te rennen!

Wat werd het best gelezen?

Qua samenwerkingen en pageviews doet Artikel 2.55 het beter dan ooit! Ik ben nog steeds niet Nederlands grootste reisblogger, maar ik ben blij met de ontwikkelingen 🙂 Deze artikelen vonden jullie het leukste deze maand:

1. Tien dingen die mensen zeggen als je vertelt dat je voor jezelf gaat beginnen

Waren jullie nieuwsgierig? Vonden jullie het herkenbaar? Of was het de foto? Dit blogje werd het vaakst gelezen afgelopen maand.


2. Waarom jobhoppen geen slecht plan is

Nog een (persoonlijk) businessblogje. Ook deze weer herkenbaar misschien? Steeds minder mensen werken volgens mij lang bij dezelfde werkgever. En dat is dus totaal niet gek of stom!


3. Gelukkig nieuw reisjaar

Op 1 januari maakte ik geen goede voornemens bekend, maar mijn reisplannen voor 2016. Maar liefst zeven tripjes stonden op dat moment al gepland. Tja, digital nomad of niet hè? Inmiddels heb ik er al twee afgevinkt en kijk ik uit naar de vijf die nog komen gaan.

Ra ra, waar ben ik (straks weer)?

4. Winters weekendje weg: Maastricht

Leuk dat Maastricht ook jullie nog niet verveelt! Ik ging er begin januari voor de derde keer binnen een jaar naartoe, maar toch ontdekte ik weer nieuwe plekjes. Hotel BE41 bijvoorbeeld, maar ook Café Sjiek en Marais Deux & Koffie!

Onze hotelkamer <3

Wat brengt februari?

Februari is mijn eerste maand als bewuste, échte en alleen maar freelancer! En het voelt goed! Mijn laatste dag bij Pride was 27 januari, dus ik heb ruim twee weken om even te relaxen, alles op de rit te krijgen, wat vooruit te werken én mijn tas in te pakken. Want 13 februari vlieg ik samen met mijn vriend naar Thailand! We gaan totaal zes weken weg, die we niet alleen in Thailand doorbrengen, maar ook en vooral in Nieuw-Zeeland. Ja, alweer. Vriendin L. woont er nu en wij gaan haar als digital nomads natuurlijk even opzoeken!

Hier kijk ik naar uit!

Begin februari slaap ik nog een nachtje bij CityHub, het ho(s)tel voor moderne reizigers. Daar ben ik erg benieuwd naar. Leuk leuk! Jullie zien de blog wel verschijnen. En op 6 en 7 februari geef ik twee workshops met Miss Legal (in samenwerking met Gemeente Amsterdam). Kom je ook?

Hoe was jouw maand? En wat zijn jouw plannen voor februari?

PS Volg jij mij al op Facebook of Instagram voor (bijna-)dagelijkse updates? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Hello Super Happy February!