Hello Happy April!


Chick on a mission 😉

Bye bye March, hello April! Maart was een topmaand, maar april doet wat-ie wil 😉


Mijn Happy Thoughts zien jullie (bijna) elke week voorbij komen. Ik probeer daarmee meer van het moment te genieten. Maar soms is het goed even naar het grotere plaatje te kijken. Hoe was de maand maart? En wat staat er voor april op de planning?

Hoe was maart?

Ik schreef het vorige maand al: maart zou een meer dan heerlijke maand worden. En dat was goed gedacht! Maart begon top met een weekje roadtrippen op Nieuw-Zeeland’s Zuidereiland. Daarover hebben jullie al uitgebreid kunnen lezen (en kijken). De drie weken daarna bracht ik door op Nieuw-Zeeland’s Noordereiland. Hier werkte (mijn vriend en) ik als digital nomad en gingen we een weekend weg naar Napier en Taupo. Oh, en ondertussen bestond ook mijn blog alweer zeven jaar! Althans, zeven jaar geleden begon ik met bloggen (maar op een andere URL dan Artikel255.nl).

Mijn vier huisgenoten en ik in Nieuw-Zeeland 😉

Wat werd goed gelezen?

Altijd weer leuk (en soms verrassend) om te zien wat er goed wordt gelezen. Deze artikelen werden in maart het vaakst bekeken.

1. De tien meest gestelde vragen over mijn nieuwe carrière

Een persoonlijk businessblogje op nummer één! Dat vind ik leuk! Jullie lezen blijkbaar graag over het wel en wee van mijn nieuwe bestaan als freelancer (en digital nomad). Nou, dan heb ik goed nieuws voor jullie, want ik ben niet van plan er al mee te stoppen!

Even op de foto voor de blog!

2. 10 signalen dat je je baan niet meer leuk vindt

Deze (wederom) businessblog kwam op de valreep deze top vier binnen. Dit blogje kwam namelijk pas woensdag 30 maart online, maar werd blijkbaar meteen goed door jullie gelezen. Vinden jullie je baan allemaal niet meer leuk? 😉

Even op de foto voor de blog!

3. Hoera, 7 jaar bloggen!

Mijn jubileumblog over mijn alweer zevenjarige carrière als blogger eindigt op de derde plaats. Hebben jullie genoten van de oude foto’s van toen ik net mijn blog was begonnen? Of volgen jullie mij al vanaf de early days?

Champagne! (of Cremant haha)

4. Zes nadelen van het freelancersbestaan

Het moet niet gekker worden: nog een businessblog! Ook dit blogje is (een beetje) persoonlijk, want gebaseerd op mijn eigen ervaringen (ja, nu al). Waren jullie benieuwd? Of stiekem smullen van ‘slecht nieuws’? 😉 Thanks for reading!

Een eenzaam bestaan?

Wat brengt april? 

Ik ben nu een week weer thuis en mis het outdoor-leven in Nieuw-Zeeland zeker, maar er zijn ook een hoop leuke kanten aan mijn terugkeer. Ik heb al veel leuke dingen gepland staan voor de maand april (en verder trouwens). Wat dacht je van een mediaworkshop in Amsterdam, een vriendinnendiner en weekendje Haarlem met mijn moeder?

Ook staat er een businesstripje op de planning, waarover later meer. Excited! Verder ga ik genieten van mijn ‘nieuwe’ leven als freelancer, weer wat meer proberen te sporten (in Nieuw-Zeeland is het ietwat ingekakt…) en veel leuke dingen doen met mijn vriend, vrienden en familie. Keep you posted, uiteraard!

Hoe was jouw maand? En wat staat er voor april op de planning? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *