Happy Monday: Win een muursticker van Tenstickers! 2


Foto: Wandsticker ‘Wereldkaart’ via Tenstickers.nl

Eenmaal, andermaal… Laat een reactie achter onder dit bericht (of op Facebook) en maak kans op een voucher van Tenstickers.nl. Welke wereldkaart hangt straks aan jouw muur? 

Op deze Happy Monday mag ik een muursticker van Tenstickers.nl weggeven, athans een voucher ter waarde van 25 euro, te besteden op Tenstickers.nl. Tenstickers.nl ontwerpt, produceert en verkoopt muurstickers, waarvan de wereldkaarten mij natuurlijk het meeste aanspreken. Ben jij ook weg van deze wereldse wanddecoratie? Laat onder dit bericht of op Facebook weten dat jij graag kans maakt op een voucher van Tenstickers, dan doe ik jouw naam in de digitale grabbelton.

Inspiration Monday

In plaats van zelf een aantal stickers uit te zoeken waaruit jullie kunnen kiezen, leek het mij handiger een voucher weg te geven. Smaken verschillen immers, en zo kan de winnaar straks zelf zijn of haar favoriet bestellen. Maar omdat ik julie toch een handje wil helpen – en jullie wil aanmoedigen om mee te dingen natuurlijk – hier enkele voorbeelden van wandstickers die mij zelf aanspreken.

Abstracte wereldkaart
Ook te bestellen in andere kleuren!
Wit – mooi op een gekleurde muur
Of een inspirerende quote natuurlijk. Think happy toughts!

Tip!

Bovenaan de site Tenstickers.nl kun je zoeken op steekwoorden, zoals ‘wereldkaart‘. Zo vind je gemakkelijker jouw speld in de aanbod-hooiberg. Veel stickers zijn trouwens ook te bestellen in andere kleuren of formaten. Goed kijken dus, dan vind je jouw ideale wandsticker!

Winnen?

Ben jij ondertussen al afgehaakt in mijn verhaal en als een bezetene aan het zoeken en scrollen op Tensickers.nl? Laat dan in een reactie onder dit artikel of op Facebook weten dat jij graag kans maakt op de voucher ter waarde van 25 euro voor Tenstickers.nl. Ik maak zaterdag 14 mei a.s. ’s middags de winnaar bekend! Meedoen kan tot en met zaterdag 14 mei 2016 12:00 uur ’s middags.

N.B. Alle foto’s zijn eigendom van Tenstickers.nl. Ik heb een kleine vergoeding ontvangen voor het schrijven en publiceren van dit artikel. 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Happy Monday: Win een muursticker van Tenstickers!