Hello Happy October! 2


Blokzijl Waterreijk

Joejoe september en hoi oktober! We zijn weer begonnen aan een nieuwe maand en dat vraagt om een maandoverzichtje!

Is de herfst dan nu echt begonnen? Het is oktober, mensen! In september hebben we nog kunnen genieten van een heerlijke (na)zomermaand en dat kwam mij om verschillende redenen zeer goed uit. Maar oktober, dát wordt voor mij ook een zonnige maand. Ik leg je uit waarom, wat ik deed in september, welke artikelen het best werden gelezen en wat oktober mij gaat brengen.

 

Hoe was september?

Vorige maand vertelde ik dat ik een drukke maand voor de boeg had. Niet alleen met (blog)tripjes naar Almelo, Winterswijk, Friesland en Den Haag, maar ook qua afspraken. Ik ging voor werk naar Leiden, Amsterdam, Delft en Nijmegen. Oh, en het reisje waar ik het begin september al over had ging ook door: ik ging weer naar de Weerribben-Wieden! Leuk om niet alleen maar achter mijn bureau te zitten, maar er moet helaas ook ‘gewoon’ gewerkt worden. En daarmee had ik het ook druk afgelopen maand. Na een ietwat rustige zomer trok september weer aan. En dat merkte ik. Zeker met al die afspraken buiten de deur! Gelukkig maar 😀

My face when eating ice cream

My face when eating ice cream

Het reuzenrad op de pier in ScheveningenHet reuzenrad op de pier in Scheveningen

Pancakes @ The Breakfast Club

Pancakes @ The Breakfast Club

 

Meer Happy Thoughts:

 • Trouwceremonies *zwijmel*
 • Carrotcake eten bij Elize op de dinsdagmiddag
 • Twee PSL’s krijgen bij de Starbucks
 • Drie keer bootcampen
 • Bootje varen in Leiden
 • Een supergezellig, leuk en mooi bloggersweekend in Friesland
 • Fantaseren over wintersport met 30+ graden
 • Toerist in eigen land in Den Haag (part two)
 • Ontbijten in een reuzenrad
 • Borrels en barbecues
 • Pancakes op maandagochtend
 • Familiediners
 • Persevent Duitsland
 • De modecollectie van Ebruze als eerste zien! <3

 

Best gelezen artikelen van september

Deze blogs uit september werden afgelopen maand het best gelezen.

 

1. 10x Signalen dat je voor jezelf moet beginnen

Wat leuk! Een businessblogje over voor jezelf beginnen op één! Ik inspireer jullie graag, dus dankjewel 🙂

Qbic Amsterdam

Because YOLO

2. Waarom ik schijt heb aan een work-life balance

Fijn dat jullie mijn blog over het F-woord ‘work-life balance’ allemaal lazen! Ik vind dat woord zó stom, want daarmee lijkt het net of werken niet echt leven is. Dat zou het in ieder geval wel moeten zijn, dus doe wat je leuk vindt maar maak ook zeker ruimte vor vrije tijd 🙂

Selfie Suppen Friesland

Ik houd van mijn werk-privébalans!

3. Een weekend naar Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland

Zo fijn als een blog over een persreis goed wordt gelezen. Dan weet ik dat ik niet voor niets ben uitgenodigd 🙂 Wat vonden jullie zo leuk aan mijn eerste Friesland-blog?

Nationaal Park De Alde Feanen

Nationaal Park De Alde Feanen

4. Interview: De Spaanse Marta Rubio (30) verovert Nederland met haar blog HolaBarcelona.nl

Die Marta! Ze verhuisde naar Nederland voor de liefde en runt nu haar succesvolle, eigen onderneming HolaBarcelona.nl, een site over Barcelona. Jullie vonden het ook inspirerend, als ik de bezoekersaantallen zo bekijk.

Marta op de fiets

Marta op de fiets

Wat brengt oktober?

Eén woord, negen letters: INDONESIË! Jaaa, ik vertrek 14 oktober weer naar Azië. Mocht je de tel kwijt zijn, dit wordt de negende keer… Iets met liefde voor Azië! Samen met mijn familie reis ik in negen dagen van Jakarta, Java naar Sanur, Bali. Vanaf daar pakken mijn vriend en ik de boot en brengen we met z’n twee’tjes nog zes dagen door op het eiland Nusa Lembongan. Duiken, surfen, SUP’pen, scooteren, bloggen, lezen, eten, ik vermaak me wel!

dsc_2967

Bali, 2015

Je zou bijna vergeten dat de maand oktober ook nog twee andere weken heeft! En niet de minste! Begin oktober lanceert mijn klant Ebruze haar kledinglijn(!), ga ik naar Bridget Jones Baby met vriendinnen en bezoek ik het event van Melle en Daisy. Verder zal ik nog wat afronden en voorwerken voor SuusjeHQ en Artikel 2.55 in verband met mijn trip, maar je kent me: in noodgevallen ben ik gewoon bereikbaar hoor!

Dagelijkse updates vanuit Java en Bali? Volg me op Instagram en Facebook!

Oh, en geen nood: er staan gewoon drie blogs per week ingepland tijdens mijn reis 😉 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Hello Happy October!