Hello Happy December 3


Lennon-wall, Praag

Lennon-wall, Praag

In deze blog kijk ik terug op een mooie novembermaand én blik ik vooruit op de laatste maand van 2016: december!

 

Oktober stond in het teken van Indonesië. Ik kwam 29 oktober terug van twee weken rondreizen en had eigenlijk nog weinig op de planning voor november. Toch werd het een drukke, leuke maand. Benieuwd wat ik heb gedaan, welke artikelen goed zijn gelezen en wat ik in december op de planning heb? Lees dan verder!

 

Dit was november

Op zakelijk gebied ging het me in november voor de wind! Samen met Jessica regelde ik een locatie voor ons event, ik ging naar een netwerkborrel van Z Talks, bezocht het Riksja event, kreeg drie(!) leuke nieuwe projecten, vond drie freelancers om mij te ondersteunen met mijn werkzaamheden, pakte verjaardagspakketten in met How2SpendIt, had leuke meetings met klanten, ging naar Praag met Ebruze en kreeg een sponsorpakket thuisbezorgd van Fjällräven. Halleluja! <3

In mijn ‘vrije tijd’ deed ik ook nog veel leuks hoor, voornamelijk borrelen en eten, maar deze blog focust op reizen en ondernemen 🙂

Fotoshootje op de Charles Bridge

Fotoshootje voor Ebruze op de Charles Bridge, Praag

 

PR-hoogtepuntje

Ik was op de radio! NPO 2 stelde mij een aantal vragen over Indonesië. Luister het hier terug.

 

De best gelezen artikelen van november

Deze blogs werden afgelopen maand het beste gelezen. Wat was jouw favoriet?

 

1. Interview: Naomi Vlietman (28) startte Zakenmeisje.nl

Mijn interview met zakenmeisje Naomi werd het best gelezen in november. Vinden jullie haar ook zo’n topvrouw en haar site ook zo leuk?

naomi-op-ibiza

Foto: Naomi Vlietman

2. Event: De Reislustige Freelancer

Samen met collega-reisblogger-en-digital-nomad Jessica organiseer ik 13 december a.s. een event voor Reislustige Freelancers (in de dop). We gaan jullie alles vertellen over freelancer worden en vrijheid creëren. Het event zit al vol, maar wil je een plekje op de reservelijst of als eerste op de hoogte zijn van een tweede event? Stuur dan een mailtje naar info [at] suusjehq.nl

suzannevanduin-2

Jessica en ik bij Maliebaan45 in Utrecht

3. 255 x Vakantaseren

Samen met collega-blogger Mario vakantaseerde ik over de 255 mooiste plekjes ter wereld. Heb jij deze blog ook gelezen? Waar vakantaseer jij over?

Zeilen met Mario van Vakantaseren in Friesland

Zeilen met Mario van Vakantaseren in Friesland

 

4. 6x Tips als je alleen op reis gaat

Alleen reizen is geweldig, maar het kan soms ook even ronduit kut zijn. Ik informeer je over risicovolle situaties en geef tips hoe je die kunt voorkomen of oplossen. Lees hier de blog.

Kenia, 2016

Kenia, 2016

Dit brengt december

Komend weekend vier ik twee keer Sinterklaas. Op 8 december rijd ik dan naar Asperen voor de boekpresentatie van Joost Spithoven, die ik heb geholpen met de pr rondom zijn event en boek. Verder staat er nog veel netwerken, eten en nog meer eten (Kerst!) op de planning. Oh, en natuurlijk mijn event op 13 december! De tripjes deze maand gaan naar Düsseldorf en Costa Rica. Op 29 december vlieg ik naar San José voor een rondreis en digital nomad-avontuur van bijna zes weken. Zin in!

Dit jaar wil ik ook eindelijk eens naar Serious Request. Wie weet dat ik daar ook nog een gaatje voor vind.

El Arenal en La Fortuna - Costa Rica (foto: Jessica Lokker voor Mooji.nl)

El Arenal en La Fortuna – Costa Rica (foto: Jessica Lokker voor Mooji.nl)

 

Hoe was jullie maand? En wat staat er voor december op de planning?

 

 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Hello Happy December