Happy 2017 from Costa Rica!


Uvita, Costa Rica (Foto: Folkert Waardenburg)

Goedemorgen lieve lezers en een heel gelukkig nieuw jaar vanuit Costa Rica! En namens de rest van Team SuusjeHQ natuurlijk, vanuit Amsterdam (Deisy), de Dominicaanse Republiek (Imke) en Limburg (Inge). We nemen afscheid van 2016 en zijn laatste maand december en beginnen met een schone lei.

 

In deze blog blik ik terug op de maand december, deel ik de best gelezen artikelen van december en kijk ik vooruit naar de maand januari. Laten jullie mij ook weten hoe jullie laatste maand van 2016 was, welk artikel jullie het leukst vonden en wat er in januari op de planning staat?

 

Zo ging december

In december werkte ik veel voor mijn nieuwe opdrachtgever 365 Dagen Succesvol. Ook ging ik naar één van hun seminars. Elke keer weer inspirerend om voor hen bezig te zijn. Hebben jullie ook mijn eerste 365-blog al gelezen? Verder bezocht ik voor het eerst in mijn leven een boekpresentatie, dronk ik veel koffie met inspirerende mensen (binnenkort weer wat mooie interviews online!), en vond de eerste editie van De Reislustige Freelancer plaats bij Maliebaan45. En ook nog: kerstshoppen in Düsseldorf, voor de eerste keer naar Serious Request, veel kerstdiners én op reis naar Costa Rica! Mijn vriend en ik zijn hier sinds 29 december en vermaken ons kostelijk. We hebben de jaarwisseling gevierd in Dominical, waar we een heerlijke Airbnb vlakbij de zee hebben. Pura vida!

We gaan beginnen!

 

Düsseldorf

Düsseldorf

 

De best gelezen blogs van december

Deze artikelen uit december werden vorige maand het beste gelezen. Wat is jouw favoriet?

 

1. Alleen backpacken in Azië op je 43ste

Een soloreis op je 43ste: zou jij het doen? Wereldvrouw Judith ging dit jaar vier weken backpacken in Thailand en kan het iedereen aanraden.

Backpacken op je 43ste

Backpacken op je 43ste

 

2. Hoe weet je wat jouw droombaan is? Vijf tips

Blogger Imke laat mij meteen zien dat haar blogs het super doen. Haar eerste artikel werd afgelopen maand het op één na beste gelezen. Petje af voor Imke! Enne… kom maar door met die blogs, meid!

Is het echt zo makkelijk?

 

3. Meet Team SuusjeHQ

Sinds november 2016 werk ik samen met drie freelancers die mij helpen bij mijn blog en werkzaamheden voor SuusjeHQ.

Team SuusjeHQ

Team SuusjeHQ

 

4. Mijn reisplannen voor 2017 #sorrynotsorry

Afgelopen week maakte ik mijn reisplannen voor 2017 bekend en deze blog werd op de valreep nog even heel veel gelezen. Nieuwe reisplannen zijn altijd leuk, niet waar? Lees hier waar ik allemaal naartoe ga dit jaar.

Wintersport?

 

Mijn eigen pr-hoogtepunten in december

 

Spreken op HTRO INholland met Lobke Elbers

 

Dit wordt januari

Deze maand breng ik volledig door in het buitenland. Momenteel zijn we nog in Costa Rica, maar binnenkort rijden we door naar buurland Nicaragua. Eind januari zijn we weer terug in Costa; dan verblijven we nog tweeënhalve week in Puerto Viejo, de digital nomad-plaats van het land. Ik vind het totaal niet erg om hier (deels) door te werken. Beter dan in het koude Nederland, niet waar?

 

 

Goede voornemens en gelukswensen voor de rest van 2017

Door Imke

Imke van Kuppeveld

“Your own positive future begins in this moment. All you have is right now. Every goal is possible from here.”- Lao Tzu

In plaats van dat je jezelf iets ‘voorneemt’ het nieuwe jaar nodig ik je uit direct in actie te komen, trouw te zijn aan je eigen gevoel en dromen. Wanneer je jezelf open stelt voor wat er buiten je huidige bekende (comfort?)zone ligt, ga je ontdekken dat er meer mogelijk is, dat je meer kan, dan je nu misschien denkt. Vanuit op het moment van schrijven het Caribische gebied: een warm, gezond en te gek 2017 toegewenst, op jouw dromen!

 

Happy January!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *