Mijn reisplannen voor 2017 #sorrynotsorry 14


SuusjeQ op Nusa Lembongan

SuusjeQ op Nusa Lembongan (2016)

 

Jaja, het is tijd voor de leukste blog van het jaar! Vandaag maak ik mijn reisplannen voor 2017 bekend!

 

Het nieuwe jaar is bijna daar en dat betekent dat ik me alweer druk bezig houd met de reizen van 2017. Het belooft weer een mooi nieuw reisjaar te worden, waarin ik in ieder geval één heel mooie reis ga maken… Dit staat er voor komend jaar op mijn planning.

 

1. Costa Rica en Nicaragua

Deze reis is al zeker. Sterker nog, als het goed is ben ik net geland in San Jose! De komende weken maak ik een prachtige rondreis (per huurauto) door Costa Rica én Nicaragua. De laatste weken van mijn trip verblijf ik in een bungalow in Puerto Viejo, dé digital nomad-plek van Costa Rica. Ik houd je op de hoogte!

El Arenal en La Fortuna - Costa Rica

foto: Jessica Lokker voor Mooji.nl

 

2. Wintersport

Deze reis staat nog niet gepland, maar ik hoop er heel hard op! Als kind ging ik ieder jaar op wintersport, dus de liefde voor skivakantie zit er goed in. Helaas schoot het er de laatste jaren bij in door verre reizen in deze periode. Ik duim dus voor een last minute persreis. Iemand tips? Skiën, snowboarden, ijsduiken, I’m in!

Wintersport

Wintersport in Oostenrijk

 

3. Milaan

Jaja, ook Milaan staat weer op de planning. Vorig jaar kwam ik er voor het eerst met Ebruze in verband met Milaan Design Week. Ook dit jaar mag Ebruze haar creaties showen in Milaan, dus ik ben weer van de partij in april!

Ik ging wel spontaan naar Milaan!

Milaan!

 

4. Düsseldorf

April wordt druk, want ook Düsseldorf wordt die maand weer bezocht. Ik ben al zo’n tien keer in Düsseldorf geweest, maar altijd met de kerstperiode. Daarom leek het mij leuk om Düsseldorf nu eens in de lente te bezoeken en ‘de andere kant’ te ontdekken. Wordt vervolgd!

Düsseldorf

Düsseldorf

 

5. Londen

Nog een tripje in april: aan het eind van de maand vlieg ik naar Londen voor een heus travelbloggerscongres! Vet hè? Kaartjes waren mijn 50 pond, vlietickets zijn niet duur en een hotel valt als blogger hopelijk wel te fixen, dus why not? Superzin om in mijn eentje naar Londen te gaan (en daar natuurlijk wel met andere bloggers op te trekken – looking at you, Milou!).

Interview: Verhuizen naar Londen baby!

Londen baby!

 

6. Noorwegen

God, wat ben ik een bofkont! In mei staat er weer zo’n prachtige familiereis op de planning naar het schitterende Noorwegen. Dit Europese land stond ergens bovenaan mijn Europa-bucketlist, dus ik ben heel blij! Supergezellig ook om dit weer met mijn moeder en broers te gaan doen. Roadtrip!!

Noorwegen (Creative Commons via Flickr)

 

7. Berlijn

Nog niets gepland, maar ik ben dus nog nooit in deze Duitse stad geweest en dat is een schande. Het schijnt zó leuk te zijn en het is zo dichtbij dat het hoogste tijd wordt. Zo, nu staat Berlijn op deze lijst en dus moet ik er gewoon heen dit jaar. Beter focus ik me na Costa Rica maar even op Europa 😉

Berlijn (via Pixabay)

 

8. Rome

Hetzelfde geldt voor Rome. Ik ben er nog nooit geweest en deze stad staat eveneens al jaren hoog op mijn lijst. Ik zie vaak genoeg goede aanbiedingen voor vluchten en hotels in Rome, dus dat moet lukken. Houden jullie me op de hoogte bij een goede deal?

Rome (via Flickr)

 

9. Biesbosch

Jawel, ook in Nederland heb ik nog iets te wensen. De Biesbosch schijnt prachtig te zijn en ook goed te bezoeken vanuit Rotterdam (of Breda!). Misschien leuk om te combineren met Dordrecht?

Zou ik in de Biesbosch ook zo mooi kunnen SUPpen?

 

10. Kennemerland

Nog een onontdekt pareltje in eigen land. Ik hoor niets dan goede verhalen over dit natuurgebied nabij Haarlem en Zandvoort. Ideaal voor een weekendje stad en strand, toch?

Haarlems straatbeeld

Ideaal uitstapje vanaf Haarlem!

 

Maar één verre reis, SuusjeQ!???

Oké vooruit, als ik heel eerlijk ben staan ook deze drie reizen héél hoog op mijn lijstje…

  • IJsland
  • Utah
  • Japan

Wellicht als ik financieel een heel goed jaar heb dat er wel eentje moet lukken..? Go SuusjeHQ! En anders mooie doelen voor 2018, het jaar dat ik 30 word! 😉

 

Wat zijn jouw reisplannen voor 2017? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 gedachten over “Mijn reisplannen voor 2017 #sorrynotsorry