Maandoverzicht: joe mei, hoi juni! 2


Kinderdijk, mei 2017

In mei was ik amper thuis. Ik ging naar Dordrecht, reisde een week door Noorwegen en paste twee weken op een huis. En ondertussen gebeurde er ook op werkvlak van alles. Lees en kijk mee in mijn maandoverzicht!

 

Doei mei, hallo juni! De vijfde maand van het jaar is weer (bijna) achter de rug en dat betekent een nieuw maandoverzichtje! In deze blog blik ik terug op mei en kijk ik vast vooruit naar de maand juni. Daarin ga ik véél weg, dus stoelriemen vast en scrollen maar!

 

Dit was mei

In mei…

 • leggen alle vogeltjes een ei
 • ging ik SUP’pen in de Biesbosch
 • ging ik een weekendje naar Dordrecht en Kinderdijk
 • schommelde ik op de Amsterdam Tower
 • gaf ik Social Media-les via SRM
 • reisde ik een week door Noorwegen
 • deed ik – samen met Deisy – een leuk pr-project rondom #daghamburgerdag
 • paste ik twee weken op een (heel chil) huis met tuin (en lekker weer)
 • begon ik (weer) aan Spaanse les
 • mocht ik twee workshops Social Media geven aan BSL en DDMA

 

SUP’pen in de Biesbosch

Dordrecht

I did it! Amsterdam Tower

Hoogtepunt van de maand: Preikestolen

 

Best gelezen artikelen van mei

Afgelopen maand kwamen er elke week weer drie blogs online. Onderstaande blogs werden het best gelezen. Wat is jouw favoriet?

 

1. Is slapen in een dorm niets (meer) voor jou?

Veel backpackers kiezen ervoor om in dorms te slapen. Dorms zijn slaapzalen met veelal stapelbedden, waar je dus je kamer (en badkamer) deelt met andere reizigers. Iets voor jou? Doe de test!

 

2. Bucketlist voor de komende 15 maanden: 30 before 30

Over vijftien maanden blaas ik 30 kaarsjes uit. Het lijkt mij leuk om voor die tijd nog 30 toffe dingen te doen. Met trots presenteer ik daarom: mijn 30 before 30-bucketlist!

 

3. Vijf situaties waarin een powerbank mijn leven redde

Dat een powerbank onmisbaar is voor een digital nomad heb ik aan den lijve ondervonden. Niks hippe gadget; keiharde noodzaak! In dit artikel geef ik je vijf redenen waarom een powerbank lifesaver is.

Digital nomad Imke

 

4. Vijf redenen waarom reizen goed is voor je carrière

Reizen is voor mij zo vanzelfsprekend dat ik soms vergeet dat niet iedereen zoveel reist. Of überhaupt zoveel zou wíllen reizen. Maar iets vaker een tripje maken is zeker het overwegen waard. Reizen is namelijk enorm goed voor je business!

 

Best bekeken vlog van mei

En de award voor best bekeken vlog in mei gaat naar…

 

Abonneer je hier op mijn YouTube-kanaal. Sinds 1 januari dit jaar post ik elke week een nieuwe video!

 

PR-momentjes in mei

Begin dit jaar nam ik mezelf voor elke maand minimaal twee pr-momentjes voor mezelf te realiseren. Dat is ook deze maand weer gelukt.

 

Digital nomads in Utrecht

Suzanne (l) en Jessica

 

Dit wordt juni

In juni staan er al veel leuke dingen op het programma. Ik mag weer Social Media-les geven, Jessica en ik houden ons vijfde event van De Reislustige Freelancer, ik ga op persweekend naar de Groningse Wadden, Deisy gaat voor Artikel 2.55 op persreis naar Zeeland, ik ga een weekendje met vriendinnen naar Brugge, ik heb een bedrijfsuitje van een opdrachtgever én ik ga hiken in Duitsland (mijn eerste internationale persreis op eigen titel!). Wauw, als ik dit zo opschrijf word ik al blij en tegelijkertijd vrees ik dat het best een hectischer maand wordt. Er moet ondertussen namelijk ook nog geld verdiend worden 😉 Maar ik heb bewust gekozen voor deze combinatie van reizen en werken. Soms is het wat chaotisch, maar ik zou mijn leven zeker niet willen inruilen voor een ‘normaal’ ritme.

Wil jij ook leuker werk en meer reizen? Er zijn nog kaarten voor de vijfde editie van De Reislustige Freelancer op 6 juni a.s. in Utrecht!

 

Hoe was jouw maand? En wat zijn je plannen voor juni? 🙂

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Maandoverzicht: joe mei, hoi juni!

 • Gabrielle

  Leuke maand gehad en ook een leuke maand voor de boeg. Ik ga waarschijnlijk ook naar Zeeland, woensdag krijgen we uitsluitsel dus dan kom ik Deisy tegen!

  Super leuk je eerste internationale persreis, alvast veel plezier!