New digital nomad trip coming up: ik vaar mee met Nomad Cruise! 4


Foto: Nomad Cruise

 

Eind september is het weer zover: ik ga opnieuw als digital nomad op reis! En niet zo maar één: ik vaar mee met Nomad Cruise!

 

Sinds de enthousiaste verhalen van Imke – die eind 2016 meevoer met Nomad Cruise – weet ik het zeker. Ik wil ook eens de Atlantische Oceaan overvaren met 150 digital nomads en andere ondernemers. Heel blij kan ik jullie dan ook vertellen dat deze droom over twee maanden zal uitkomen. Ik vaar eind september mee met Nomad Cruise!

 

Wat is Nomad Cruise?

Nomad Cruise is een cruise speciaal voor digital nomads en andere ondernemers wereldwijd. Tijdens een tweeweekse trip vaar je samen met 150 anderen de Atlantische Oceaan over. De ene keer vaar je van Zuid-Europa naar Midden-Amerika, en de andere keer andersom. Op 25 september a.s. vertrekt Nomad Cruise vanaf Gran Canaria en zal veertien dagen later – via Sint Maarten, Curaçao en Aruba – aankomen in Panama. Wifi is er amper. Je vaart een groot stuk op open zee en een internetverbinding is dan amper mogelijk (of heel duur). De tweede week wordt het al makkelijker, als de boot af en toe aanlegt bij een Caribisch eiland. Wat die 150 ondernemers dan de hele dag doen? Behalve ‘het cruise-leven’ (eten, zwemmen, chillen) is er ook een uitgebreid aanbod van leerzame presentaties, workshops en netwerkmomenten.

 

Foto: Imke van Kuppeveld

 

Nomad Cruise als onderdeel van mijn reis

Omdat Nomad Cruise vanaf Gran Canaria vertrekt en in Panama eindigt, zal ik zelf vliegtickets moeten regelen naar Gran Canaria en vanaf Panama terug naar huis. Maar ik vind het natuurlijk zonde om de gelegenheid niet aan te pakken om deze plekken even te ontdekken. Daarom ben ik vast drie dagen voor vertrek op Gran Canaria en blijf ik na aankomst nog tweeënhalve week in Panama. Mijn vriend komt de laatste twee weken naar mij toe om samen nog even goed te genieten van het Midden-Amerikaanse leven. Leuk hè?

 

(Digital) nomad-trip

Als ondernemer heb ik de vrijheid om zo’n trip te maken, zonder dat ik een baas om toestemming hoef te vragen of vakantiedagen hoef op te nemen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat mijn werk zomaar stilgezet kan worden. Door het gebrek aan wifi zal ik echter wel een soort pauze inlassen. Team SuusjeHQ kan achter de schermen gelukkig gewoon doorwerken (behalve Inge, want die vaart ook mee met Nomad Cruise!), maar ik ga ervan uit dat ik tijdens de cruise zelf twee weken bijna helemaal onbereikbaar ben. Dat wordt wat! De dagen voor vertrek op Gran Canaria en de tweeënhalve week na aankomst in Panama zal ik even flink aan de bak moeten. En ondertussen natuurlijk goed genieten van de omgeving en tijd samen met mijn vriend. Dat wordt weer een digital nomad-uitdaging!

 

Als DiNo in Costa Rica

 

Tips gezocht!

Nu ben ik natuurlijk op zoek naar de leukste tips voor Gran Canaria, Sint Maarten, Curaçao, Aruba en Panama. Vooral voor Panama eigenlijk, want daar ben ik verreweg het langste.

  • Waar kun je leuk werken en eten in Las Palmas, Gran Canaria?
  • Wat is het mooiste strand van Gran Canaria?
  • Welke bezienswaardigheid mag ik op Gran Canaria écht niet missen?
  • Wat te doen in 24 uur op Sint Maarten?
  • Wat te doen in 24 uur op Curaçao?
  • Wat te doen in 24 uur op Aruba?
  • Wat te doen in Colon, Panama?
  • Is de trein van Colon naar Panama-Stad de moeite waard?
  • Waar te verblijven in Panama-Stad?
  • En wat moet ik verder zien in Panama (als je niet al teveel tijd hebt én af en toe wat werk moet doen)?

 

Vragen?

En hebben jullie nog vragen aan mij? Over Nomad Cruise? Over mijn verdere plannen? Of over mijn levensstijl als (parttime) digital nomad? Laat het me vooral weten, dan geef ik antwoord onder deze blog.

 

Route NomadCruise V (foto: NomadCruise)

 

Vaar jij ook mee? Krijg nu 50 euro korting!

Goed nieuws: er zijn meer kaarten beschikbaar gesteld voor Nomad Cruise V – Spain to Panama! Wil jij ook meevaren en twee weken kennis delen met 150 fellow nomads (and counting)? Meld je deze maand aan en ontvang 50 euro korting als je mijn naam noemt: http://www.nomadcruise.com/apply/

Voor iedere deelnemer die via mij komt ontvang ik ook 50 euro korting, dus mijn dank is groot! Wie zie ik op het schip in september?

 

Lijkt Nomad Cruise jou wat? Of is digital nomad zijn sowieso niets voor jou?

 

Bekijk hier mijn YouTube-kanaal! Of volg mij op Facebook of Instagram.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “New digital nomad trip coming up: ik vaar mee met Nomad Cruise!