3x Leuke terrasjes pakken in Utrecht [+video]


Utrecht

Afgelopen zomer legde ik drie leuke terrassen in Utrecht vast op video. Wil jij binnenkort een terrasje pakken in Utrecht? Dan weet je deze pareltjes hopelijk te vinden!

Ik woon alweer 3,5 jaar in Utrecht, maar heb in die jaren nog maar weinig blogs over mijn nieuwe stadsie geschreven. Tijd om jullie vaker te laten kennismaken met Utrecht dus! Laatst schreef ik al over Miyagi & Jones en maakte een vlog over varen in Utrecht (en andere leuke outdoor-activiteiten). In deze blog én vlog deel ik drie leuke terrassen in Utrecht met jullie.

1. De Rechtbank

Vlakbij de Dom, tussen de Oude Gracht en Nieuwe Gracht, vind je De Rechtbank. Dit klinkt alsof het een druk, toeritisch stukje Utrecht is, maar gek genoeg is het dat alles behalve. De Rechtbank aan de Korte Nieuwstraat 14 is een echte hidden gem. Het restaurant heeft goed eten, correcte bediening en een prachtig terras, met uitzicht op de oude rechtbank van Utrecht.

Terrasje pakken in Utrecht

2. Broei

Eén van mijn favo tentjes van dit moment, want een leuke locatie aan de Oosterkade, helemaal vega en zéker laptop-proof. Bij Broei kom je aan je hipster-trekken, kun je heerlijk eten, goede koffie drinken en als je mazzel hebt bemachtig je een plekje op het terras. Ik vind de bediening niet altijd even snel en goed, maar dat mag de pret niet drukken. Je wordt in ieder geval niet weggekeken met je laptop.

Team SuusjeHQ bij Broei (foto: Fleur Joesten)

3. LE:EN

Nog iets verder dan de Oosterkade en daarmee ook nog iets hipper: LE:EN. LE:EN is een asian fusion restaurant mét mooi terras en je moet dit plekje echt kennen. Verscholen in Ruigoord, vlakbij de Watertoren en Klein Berlijn, vind je dit leuke restaurant waar de bediening weet waar ze het over hebben en je echt eens even iets anders eet.

Bekijk hier ook de vlog van Nancy:

Volg jij Nancy al op haar blog of YouTube-kanaal?

Wat is jouw favo terras in Utrecht? 

Volg Vrije Meid op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *