De meest gestelde vragen (en antwoorden) over Nomad Cruise [+video]


De meest gestelde vragen over Nomad Cruise V

 

Eind 2017 voer ik mee met Nomad Cruise V, de vijfde varende conferentie voor digital nomads. Meer weten over deze bijzondere trans-Atlantische cruise? Ik nam een vlog op met een Nomad Cruise FAQ!

 

Zoals de meeste van jullie weten voer ik eind 2017 mee met Nomad Cruise V, de vijfde editie van een varende conferentie. Samen met 260 andere digital nomads maakte ik een trans-Atlantische cruise van Gran Canaria naar Panama. En omdat ik hier destijds – en nog steeds – veel vragen over kreeg, heb ik besloten de meest gestelde vragen over Nomad Cruise te beantwoorden in een vlog. Kijk je mee?

Nomad Cruise FAQ

Wat is Nomad Cruise? Hoe kwam je op het idee om mee te gaan met Nomad Cruise vorig jaar? Is dat niet saai, 14 dagen op een cruise? Was het duur? Hoe zag een dag eruit? Zou je het weer doen? Wat heb je ervan geleerd? Heb je leuke mensen ontmoet? Hoe was het eten? Had je een eigen kamer? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar Nomad Cruise en mijn ervaringen, dus beantwoord ik al jullie vragen in onderstaande vlog.

 

Meer vragen? Stel ze onder dit artikel en ik geef je gegarandeerd antwoord!

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *