Alweer 9 jaar blogger + enquête + winactie + kortingscode! 4


Bloggen in New York (2010) – het leven van Carrie Bradshaw waar ik van droomde…

 

Negen jaar geleden begon ik met bloggen. Vandaag deel ik meer over mijn ‘blogsuccessen’, heb ik een leuke winactie en kortingscode voor jullie en wil ik jullie vragen om mij te helpen door een enquête in te vullen.

 

Op 8 maart 2009 startte ik mijn eerste blog, wat toen nog een weblog heette. Ik begon er mijn verhalen te delen over reizen, mijn studentenleven, ambities, dromen, modetrends en eigenlijk al het andere dat me bezig hield. Toen ik drie jaar later begon met werken, startte ik met een schone lei: Artikel255.nl werd geboren. Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en vier ik deze week mijn negenjarig blogjubileum! Ik heb heel mooie dingen bereikt met en dankzij mijn blog. Daar had ik nooit van durven dromen toen ik in 2009 begon! In deze blog blik ik terug, heb ik cadeautjes voor jullie en wil ik jullie vragen mij te helpen door een korte enquête over mijn blog in te vullen.

 

Hoera, negen jaar bloggen

Wauw, de blogwereld is behoorlijk veranderd in negen jaar tijd. Toen ik in 2009 begon wist ik amper wat blog betekende. Mensen om me heen wisten niet wat ik nou precies aan het doen was en vooral waarom. Maar niet veel later werd bloggen een hype, laten we zeggen 2010. En toen was ik maar wel mooi af begonnen!

De modebloggers namen de modewereld over, de reisbloggers pikten terrein in van de reisjournalisten, en vloggers werden de nieuwe realitysterren. Influencers zijn de nieuwe it-girls en -boys en influencer marketing is hét nieuwe reclamemiddel van menig merk. Power to the people, we zijn onze eigen media geworden!

Wel moeten we voorzichtig blijven. Want omdat iedereen nu van alles de wereld in kan helpen, wordt er ook meer en meer onzin verspreid. Sowieso is er zóveel content online, je ziet door de bomen het bos niet meer. Maar des te belangrijker is kwaliteit. En persoonlijkheid. Daarom probeer ik daar vooral op te focussen. De grootste blogger worden gaat me niet lukken, maar er is er maar één precies zoals ik! Ik hoop daarom dat jullie dat kunnen waarderen. Jullie kunnen rekenen op mijn eerlijkheid en immer een sausje SuusjeQ.

 

SuusjeQ anno 2009

Mooiste successen met mijn blog

Ondanks mijn nog steeds geen 10.000 unieke bezoekers per maand, heb ik hele mooie dingen bereikt met en dankzij mijn blog. Een greepje:

 • Betaalde opdrachten krijgen als freelance blogger én pr-adviseur (mijn blog is mijn visitekaartje!)
 • Een persreis winnen naar Kenia (met de beste Instagram-quote)
 • Een persreis winnen naar Denemarken (met weer de beste Instagram-post)
 • Betaalde vlog-klussen krijgen voor o.a. Better Places (Jamaica, here I come)
 • Persreizen naar o.a. Düsseldorf, Sauerland, Tirol (2x), Zuid-Tirol en Gran Canaria
 • Geïnterviewd door o.a. Radio NPO2, Radio NPO5 en EJ Traveller (het magazine van EasyJet)
 • Sponsorkleding krijgen van Fjällräven, Protest en WE Fashion <3

N.B. Ik verdien maar een klein deel van mijn inkomen met mijn blog, maar wel een groot deel mede dankzij mijn blog. Bovendien zijn al die reisjes en prijsjes ook niet mis! Maar bovenal heb ik nog steeds mega veel lol in het bloggen – en sinds 2016 ook vloggen.

 

Digital nomad in Costa Rica

Big Five spotten in Kenia

In mijn Fjällräven-jas

Op de latten in Oostenrijk

 

Workshop succesvol bloggen?

Meer weten over hoe ik dit wist te bereiken, met nog geen 10.000 unieke bezoekers per maand? Ik zit er over te denken om eens een workshop te organiseren waarin ik vertel hoe je je blog in de kijker speelt, hoe je slim kunt netwerken, betaalde samenwerkigen opzet en internationale persreizen regelt. Ook – juist – als micro-influencer 😉 Want wie zegt dat je als kleine blogger geen succesvolle blogger kan zijn?!  Iemand interesse? Laat het me weten. Bij genoeg animo ga ik de workshop plannen!

 

Enquête: wil jij  mij helpen?

Zouden jullie mij willen helpen met deze enquête?

 

powered by Typeform

 

 

En dan nu: cadeautjes!

Omdat ik jullie héél erg waardeer (mijn lezers zíjn mijn blog, zonder jullie was er geen blog!) heb ik iets leuks voor jullie geregeld, in samenwerking met Greenjoy. Voor wie Greenjoy nog niet kent: Greenjoy is een botenverhuur in o.a. Utrecht. Afgelopen zomer huurde ik voor het eerst een sloepje bij ze en ontdekte onze mooie grachten. En dat kan jij ook gaan doen! Ik mag namelijk het volgende weggeven:

 • Eén keer twee uur gratis varen met Greenjoy in Utrecht of Loosdrecht
 • 25(!) keer tien euro korting op een bootje huren bij Greenjoy

 

Varen in Utrecht

Utrecht vanuit het bootje

 

Wil jij (gratis of met korting) varen met Greenjoy? Dit moet je doen!

Wil jij dit?

 • Laat dan een reactie achter onder deze blog of op Facebook en laat weten dat je meedoet.
 • Tag ook vooral je vrienden met wie je wilt gaan varen. Zij kunnen ook meedoen!
 • Het zou ook sympathiek zijn als je mij en Greenjoy volgt op Facebook.
 • Ik maak dinsdag 13 maart a.s. de winnaar bekend op Facebook. Meedoen kan tot en met maandag 12 maart 23:59 uur.

Voor iedereen die niet wint heb ik een mooie kortingscode: 10 euro korting op een bootje bij Greenjoy met de code VARENMETSUUS. De kortingscode is 25 keer geldig, dus boek snel je bootje! Varen kan tot en met 31 mei 2018.

 

Varen met Greenjoy

 

En dan nu: HARTELIJK DANK VOOR HET LEZEN VAN MIJN BLOG!  Ga zo door 😉

 

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Alweer 9 jaar blogger + enquête + winactie + kortingscode!