Joe maart, welkom april! [Maandoverzicht]


Jamaica was het hoogtepunt in maart

De maand maart is weer voorbij, het is officieel lente en we beginnen alweer aan het tweede kwartaal van 2018. April, kom maar door! Ik blik terug en vooruit in dit maandoverzicht.

Maart was een drukke maar fijne maand. De eerste twee weken was ik alleen thuis. Dat was lang geleden! Uiteraard even wennen om elke ochtend en avond weer alleen in bed te liggen, maar al met al heb ik ook genoten van de extra ruimte en tijd die dit mee zich meebracht. Veel gesport, veel gewerkt en veel me-time gehad 🙂 De derde week van maart zat ik in Jamaica. Wat een feest! Het was werk, en toch voelde me stiekem wel als vakantie. Eenmaal terug in Nederland was dat gevoel direct weg. Terug op de sneltrein, veel dat moest gebeuren en nog meer mails die beantwoord moesten worden… Gelukkig een lang Paasweekend om bij te komen, maar tegelijkertijd mis ik die dagen dan direct om werk af te krijgen. Hoe ervaar jij dat?

Dit was maart

Maart stond voor mij in het teken van Jamaica. Ik mocht namelijk voor een klant – Better Places – een week op roadtrip om heel veel content te gaan maken. Zo tof! Maar maart had nog drie weken. Dit deed ik zoal:

 • Uitzieken van een heftige verkoudheid
 • Ik werd tante! Mijn lieve neefje Ties is geboren!
 • Sustainable Shoppingtour van Nukhiva en Soulstores
 • Storymakers Event
 • Mijn vijfde pr-workshop voor ondernemers, dit keer bij Hashtag Workmode
 • Ik vierde mijn 9-jarig blogjubileum en hield een enquête
 • Saunadagje met vriendinnen
 • Naar de kapper en nagels laten doen
 • Jurken passen bij 46 Dresses
 • Een nachtje weg naar het Heidehuisje voor August&July
 • En dus ook: een week naar Jamaica voor werk <3

Best gelezen artikelen

Deze artikelen uit de maand maart werden afgelopen maand het best gelezen.

1. Vijf dingen die ik niet meer zou doen op reis

Wat fijn dat dit blogje goed is gelezen! Ik vertel er over olifantenritjes, zwemmen met dolfijnen en andere dingen die ik ooit heb gedaan op reis. Wat vind jij hiervan?

Olifantenritje op Bali

2. Wanneer begin ik aan kinderen?

Als je bijna 30 wordt krijg je geregeld de vraag wanneer je aan kinderen begint. En wanneer je gaat trouwen. En nog meer vragen… Hoe denk jij hierover?

Foto door Fleur Joesten

3. Is wandelen het nieuwe skiën?

In februari ging ik op wintersport 2.0 naar de Achensee. Dit betekent: minder skiën, meer andere activiteiten. Is wandelen echt het nieuwe wintersporten?

Wintersport Achensee

4. Alweer 9 jaar blogger!

Afgelopen maand vierde ik mijn 9-jarig jubileum als blogger. Hoera! Ik blik snel terug op negen jaar bloggen en wil julie vragen een enquête in te vullen. En heb je de kortingscode al gezien? Hiermee krijg je tot en met 31 mei 2018 10 euro korting op een bootje huren bij Greenjoy in Utrecht (of Loosdrecht).

Utrecht

Best bekeken video

Mijn video over denkfouten over voor jezelf beginnen werd deze maand het beste bekeken. Niet heel vaak, maar wel heel lang! En absolute kijktijd telt 😉

Bekijk meer video’s op mijn YouTube-kanaal (en abonneer je als je het leuk vindt!)

PR-momentjes

Reisbizz Magazine

Dit wordt april

Denk ik aan april, dan denk ik aan Los Angeles! Eind april vlieg ik namelijk naar L.A. om de Girlboss Rally bij te wonen, een conferentie voor ondernemende vrouwen. En omdat L.A. niet om de hoek ligt blijf ik een lekker weekje in Californië. Good to be back, America!

De Pier van Santa Monica

Verder op de planning:

 • Ik word gecoacht door leiderschapscoach Mariska van Purple. leiderschapsontwikkeling. Zin in!
 • Borrelen met andere reisbloggers en digital nomads
 • Een weekendje weg in eigen land… Stay tuned!
 • Weer lesgeven voor SRM
 • PR-cursus.nl afmaken voor de echte lancering in mei(!)
 • En dan heb ik nog mijn ‘gewone’ werk voor mijn pr- en contentklanten en mijn privéleven 😉

Wat ga jij doen komende maand?

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg mij persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *