Doei mei, welkom juni! [Maandoverzicht] 2


PR-cursus.nl is live!

Wauw, wat was mei een turbulente maand… ik ben blij dat het juni is! In dit maandoverzicht vertel ik je o.a. waarom en wat ik in juni weer ga doen.

Mei begon goed: ik bracht nog een dag in Los Angeles door. Eenmaal thuis begon het circus 😉 er moest nog het één en ander geregeld worden voor de lancering van PR-cursus.nl, de nieuwe online cursus van Chantal en mij. Sindsdien eigenlijk alleen maar gewerkt, tot ik in Griekenland zo gestresst was dat ik niet meer kon genieten. Daarna maar even rust gehouden, om mei redelijk zen af te sluiten, mede dankzij Sarah. Sarah gaat drie dagen per week aan de slag voor SuusjeHQ en dat gaat mij hopelijk (nu al!) meer rust brengen. Ik praat je bij!

Dit deed ik in mei:

 • ik kwam terug uit Los Angeles
 • PR-cursus.nl werd ingeschreven bij de KVK
 • ik ging toeren met een Kever Oldtimer
 • perslancering PR-cursus.nl
 • PR-cursus.nl ging live en de eerste cursisten begonnen
 • ik werkte op Hemelvaartsdag (voorteken 1…)
 • vier dagen naar Griekenland voor een persreis
 • nieuwe klantgesprekken
 • familiedingen
 • lesgeven bij SRM
 • een paar dagen in Rotterdam voor Traverse
 • en ondertussen probeerde ik nog drie keer per week te sporten, een leuke vriendin te zijn en – oja – mijn klanten te bedienen

PR-cursus.nl ingeschreven bij KVK

Bij Lisse met de Kever

PR-cursus.nl is live!

Kea

De best gelezen artikelen in mei

Deze artikelen uit mei werden afgelopen maand het best gelezen. Ken jij ze allemaal?

1. Reizend geld verdienen doe je zo

In deze blog en vlog vertel ik je – vanuit LA – hoe ik reizend mijn geld verdien. Niet mét reizen, maar wel tijdens het reizen. Als digital nomad kun je werken waar je maar wilt!

Dream big

2. Kea: het Griekse eiland waar je (alleen) jezelf tegenkomt

Dank voor het lezen allemaal! Vind het altijd fijn om te zien dat artikelen goed gelezen worden die niet per se SEO-proof en commercieel zijn, maar juist een persoonlijke boodschap bevatten. In mijn blog over Kea vertel ik je dat ik er eigenlijk helemaal niet zo van kon genieten, ondanks de rust en buitenaardse schoonheid van het eiland….

Op persreis naar Griekenland

3. Te gekke slaapplekken in Nederland

Deze blog met winactie over (te) gekke slaapplekken in Nederland eindigt op de derde plaats deze maand. Wat is de gekste plek waar jij wel eens hebt geslapen?

Te gekke slaapplekken

4. Wat ik leerde van Girlboss Rally in Los Angeles

Leuk, jullie lazen ook ‘massaal’ mijn blogje over de Girlboss Rally in LA. Ondanks dat ik er ook al oer schreef voor Marie Claire. Wat vinden jullie de meest waardevolle les? Lees ook mijn andere LA-blogje over hotspots in Venice!

Met Sophia

Best bekeken video

Deze video uit mei werd afgelopen maand het best bekeken. Bekijk meer van mijn video’s op mijn YouTube-kanaal!

PR-momentjes

Veel PR-momentjes deze maand!

Ook vaker in de media komen? Volg mijn online PR-cursus of kom naar mijn PR-workshop op 1 juni!

Dit wordt juni

Hoera, Sarah begint dus officieel per 1 juni en hopelijk krijg ik hierdoor iets meer tijd voor workshops, lesgeven, PR-cursus.nl en mijn blog. Zoals jullie misschien hebben gezien is de tagline veranderd van ‘Leuker werk, meer reizen’ naar The Freedom Guide. Dit omdat het voor mij (en hopelijk ook voor jullie) eigenlijk vooral gaat om vrijheid. Vrijheid vind ik het allerbelangrijkste, en dat maakt je werk vanzelf leuker. En méér reizen hoef ik zeker niet 😉 het gaat mij er vooral om dat ik de vrijheid heb om te kunnen gaan wanneer ik wil, met wie en waarheen ik dat wil. Mee eens? Binnenkort verandert ook de ‘hoofdnaam’ Artikel 2.55 in een meer toepasselijke variant…

Dit ga ik zoal doen:

 • 1 juni geef ik een PR-workshop bij Liefsfabriek. Kom je ook? Voor 30 euro kan je erbij zijn!
 • ik geef ook een Instagram-workshop in juni, maar dan in Duitsland
 • ook mag ik weer lesgeven voor SRM
 • en 18 juni vindt er een SuusjeHQ Team Meetup plaats! Als het goed is zijn we met VIJF!
 • 20 juni haal ik mijn 46 Dresses-jurk op en ga ik naar Bologna. Daar vlakbij heb ik een bruiloft dat weekend! <3
 • ik sluit juni goed af met drie dagen naar Down The Rabbit Hole, mijn eerste meerdaagse festival. Zin in!
 • Oh, en net niet meer in juni, maar begin juli geef ik een blogworkshop voor ondernemers in het noorden! Wie komt? 😀

Happy new month!

Wat ga jij doen komende maand? En wat was jouw hoogtepunt mei?

Volg Artikel 2.55 op Facebook. Volg Suzanne persoonlijk op Instagram en YouTube.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Doei mei, welkom juni! [Maandoverzicht]