Artikel 2.55 1 jaar! 1


Alweer een jaar geleden startte ik mijn blog 2.0 genaamd Artikel 2.55: een knipoog naar mijn juridische achtergrond en modische interesses. Een ideale combi als je het mij vraagt. Enfin, happy birthday blog!

Aan de andere kant lijkt het pas een jaar geleden.Want wat lijkt een jaar geleden een tijd terug! Ik ging naar Barcelona, begon met mijn eerste echte baan als jurist, ging een lang weekend naar Ameland, verhuisde van BoLO naar Hoofddorpplein, reisde drie weken met backpack en vriendin L. door Thailand en Cambodja, ging bloggen voor Nobiles, ging een week op wintersport met vriendinnen, en beleefde mijn eerste Amsterdam Fashionweek.

Mijn populairste blog was verreweg ‘Zomerkleding op het werk‘, die geretweet werd door Grazia’s Hilmar Mulder. Op de tweede plaats staat mijn blog over EK-jurkjes (wat lijkt dat lang geleden!). Ik vind het lastig om mijn persoonlijke favoriet te kiezen, maar ik blog het liefste over mode- en foodtrends, een betere wereld, grappige juridische dingetjes, en natuurlijk over reizen.

Artikel 2.55 trekt nog steeds niet zoveel bezoekers als mijn vorige blog had, maar ik blijf doorgaan met het creëren van content. Mijn primaire doel met bloggen is niet zoveel mogelijk bezoekers trekken, maar dat ik mijn creatieve ei kwijt kan. En alle mensen die ik daarmee kan vermaken zijn een zeer welkome bijkomstigheid. Want als ik helemaal geen lezers wilde dan nam ik wel een dagboek, zo zeg ik altijd maar. Dus blijf lezen, blijf reageren, en laat eens weten wie je bent en wat je (meer) wilt zien op Artikel 2.55.

Thanks for reading!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Artikel 2.55 1 jaar!