Another blog, a brandnew job 3


Nog geen twee weken geleden schreef ik op mijn 25ste verjaardag dat ik sinds mijn 24ste verjaardag niet veel grote veranderingen had meegemaakt. Ik had bijvoorbeeld nog steeds dezelfde baan als op mijn 24ste verjaardag. Dezelfde baan die mij anderhalf jaar geleden overigens deed besluiten mijn oude Fabulous Life in te ruilen voor het meer volwassen Artikel 2.55.

Dit keer ruil ik niet mijn blog, maar mijn baan in. Jongens en meisjes, ik ben aangenomen als vakredacteur bij Textilia (hét blad voor ondernemers in de (online) modebranche)! Over een maandje begin ik aan deze nieuwe, spannende uitdaging. Weliswaar niet als jurist, maar wél in een creatieve, online branche. Al met al denk ik dat ik er dus helemaal op mijn plek ga zijn. Bovendien: wie niet probeert kan ook niet oordelen!

Stiekem spookte een baan als redacteur in de modebranche al jaren door mijn hoofd. De dag die je wist dat zou komen dus… Of heb ik jullie erg verrast? Hallo modewereld, Suzie’s here!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Another blog, a brandnew job