It’s our birthday! 2


Twinnies!

Vannacht om 0:00 uur proostte ik met een groepje vrienden op mijn 25ste verjaardag. Maar het was niet all about me. Mijn tweelingbroer is namelijk ook jarig vandaag. Happy birthday!

Sinds ik vorig jaar 24 werd hebben er eigenlijk weinig grote veranderingen in mijn leven plaats gevonden. Behalve mijn verhuizing van BoLo naar Oud-Zuid (jaja) is alles verder nog steeds zoals het was. Ik heb me in mijn 25ste levensjaar dan ook lekker kunnen concentreren op mijn grootste hobby: reizen. Daarnaast heb ik veel inspirerende mensen leren kennen door mijn interviews voor Nobiles (en Artikel 2.55).

Ik ben heel benieuwd wat het nieuwe jaar mij allemaal weer gaat brengen. Hopelijk veel gelukkige momenten mijn mijn fabulous familie, vrienden en boyfriend (bij voorkeur op een exotische bestemming ;-)), veel leuke carrière-dingen, en veel blogs!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “It’s our birthday!