What Would Pauline Do?


Living the dream (Girls)


Sinds een paar weken heb ik er een nieuwe idool bij. Deze twentysomething girl is niet alleen slim, maar is ook ambitieus, heeft een droombaan, post de leukste Instagrammetjes, én blogt de sterren van de hemel. It’s Pauline Bee! 
Pauline Breeuwsma, zoals ze in het dagelijks leven heet, studeerde een paar jaar geleden af aan de Rijksuniversiteit Groningen, werkte bij het Rijk, en mag zichzelf nu beeldredacteur en assistent van de hoofdredacteur van Marie Claire noemen. A million girls would kill for this job, maar zij heeft ‘em. Toch heeft ook Pauline nog wat te wensen over: over zo’n vijf jaar hoopt ze in New York te wonen en werken bij een groot digitaal medium. 

Naast deze jaloersmakende carrière heeft Pauline Bee ook haar eigen blog. Hier schrijft ze over herkenbare, komische situaties van twentysomethings op de kantoorvloer, en inspirerende vrouwen. Ja, ook Pauline heeft dus haar inspiratiebronnen. Door de blogs van Pauline krijg ik soms het gevoel dat ze stiekem in mijn hoofd heeft gekeken. Haar blogs sluiten precies aan bij mijn gedachten. Ik noem een ‘Generatie Selfie‘, ‘Hé Big Spender!‘ en ‘Jojo-relatie met je baan‘. 

Pauline is mijn nieuwe digitale bff én mentor. Heb ik een blog- en carrièredip, dan vraag ik mijzelf: what would Pauline do? Lees mijn interview met Pauline binnenkort op Artikel 2.55 en Nobiles.nl!
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *