Happy thoughts #1 2


Mijn trouwe Instagram-volgers weten het: dit weekend was ik lekker op Ameland. Even uitwaaien, heerlijk eten en lekker kletsen met vriendin R. Even beseffen hoe relaxed ons leven toch eigenlijk is, en niet snappen waar we ons eigenlijk vaak druk om maken. Dit heb ik vaker, maar na verloop van tijd vergeet je het weer en heb je meteen een rotdag als je trein vijf minuten vertraging heeft.

Daarom focussen wij ons vanaf nu op de mooie momenten in het leven. Niet alleen de reisjes en carrièremoves, maar ook – juist – de kleine dingen des levens, elke dag. En daarom iedere maandag voortaan: mijn happy thoughts van die week!

– Een supergezellig Oud & Nieuw met een grote groep vrienden in Café Thijssen.

– Zomaar een weekendje weg naar Ameland met vriendin R.
– Lekker uitslapen.
– Borrelen bij het vuur met wijn en kaas.

– Genieten van een lekker stukje vlees.
– Zwemmen, in de sauna, een gezichtsmasker.
– Een goed boek lezen.
– Een lange strandwandeling maken.

– Een lekker muziekje op de fiets naar werk.
– Want – last but not least – het was droog!

Ik weet dat meer bloggers zich (wekelijks) focussen op de kleine geluksmomentjes in het leven. Zo maakt Lin regelmatig haar Happy List. Jolien noemt het Fijne Dingen. Sta jij wel eens stil bij de dagelijkse, mooie dingen?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Happy thoughts #1