Happy thoughts #2 1


De hele week uitkijken naar het weekend, het hele jaar uitkijken naar de zomer… op die manier vliegt ons leven voorbij voor we er erg in hebben. En dat terwijl we het zeker zo slecht nog niet hebben. Daarom probeer ik me elke dag te focussen op de kleine geluksmomentjes.

Deze week had ik de volgende happy thoughts:

– Genieten van het feit dat ik – zonder regen –  fiets naar mijn werk.
– Elke ochtend geniet ik weer van mijn ‘nieuwe’ ontbijtje: overnight oats.
– Voor Textilia was ik aanwezig bij de trendpresentatie voor winter 2014-2015 van trendforecaster Jan Agelink.

– Beseffen hoe vaak het mooi weer is op mijn vrije dag. Karma, I love you!
– Hardlopen in het park.
– Sushi bij Genki.

– De superleuke bioscoopfilm The Wolf Of Wallstreet.
– De Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen.

– Borrelen met vriendinnetjes.
– Koffie en een wandeling in het park.

Kijk voor mijn dagelijkse portie happy thoughts op mijn Instagram-account: @suusjeq255

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy thoughts #2