Happy thoughts #3 1


Alweer drie weken van 2014 zijn voorbij, en dus is het tijd voor mijn derde happy thoughts-post. Want – voor degenen die het nog niet weten – ik probeer me wat minder op de lange termijn te focussen en meer te genieten van (de kleine dingen van) het moment.

Ik kijk enorm uit naar de wintersportvakantie die in februari op de planning staat, maar ik moet ook blijven leven met de dag. Afgelopen week maakten deze dingen mij zoal blij.

– Twee artikelen van mijn hand in de print versie van Bengels, in de nieuwsbrief van De Advocatenwijzer, mijn Zuidas-interview in Nota Bene, een nieuwe blog op Miss Legal
– Twee afleveringen kijken van het nieuwe seizoen Girls.
– Stamppot eten met vriendinnen. 

– Borrelen bij Bar Brouw en Bar Spek.
– De nieuwe Marie Claire
– Genieten van mijn vrije vrijdag.

– Lekkere koffie.
– Naar de kapper.
– In bad.
– Uiteten bij Naast de markt in Utrecht.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy thoughts #3