De nieuwe it-bag is… een rugzak! 2


Teen Vogue (Julia Rubin).

Het is crisis en we willen weer waar voor ons geld. We kopen weer dingen waar we echt iets aan hebben. De rugzak-trend past helemaal in dit straatje. Of toch niet..?

De nieuwe it-bag is een rugzak. Is dat een it-bag? Het is geen Birkin-bag of 2.55, noch een Céline Luggage of Stella’s Falabella. Toch is de rugzak hot and happening. En dus een it-bag.

Lekker praktisch, zul je denken. En wellicht ook stukken goedkoper dan bovengenoemde handtasjes. Think twice! De rugzak wordt zeker niet gedragen voor de ontlasting van de rug. Modellen dragen hun it-pack over één schouder of los aan een arm. En het prijsje? Dat is ook niet mals.

Deze rugzak van Chanel kost 2.500 euro.

Marc by Marc Jacobs (495 euro).
Stella McCartney vraagt 835 euro.

Typisch een gevalletje ‘En wat als dit mode is?‘ dus. Wat vind jij van de rugzak?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “De nieuwe it-bag is… een rugzak!

  • Sheelagh A.

    Ik weet dat de Chanel rugzak nogal wat kritiek heeft gekregen, maar ik vind 'm helemaal geweldig, stoer en edgy! Uiteraard heb ik er geen € 2500 voor over… dan investeer ik liever in een 2.55. De Marc Jacobs en Stella vind ik wat tuttig…

  • Marjo V

    Of je investeert in een mooi alternatief, een collector's item Vintage 2.55 rugzak: 'the best of both worlds' voor een hele hoop geld minder (1499€ op Designer Vintage)