Happy thoughts #5 4


Inmiddels een vaste klant op mijn blog: happy thoughts. Ik kijk enorm uit naar de zomer, en werk (alleen) maakt niet gelukkig. Toch probeer ik te genieten van de dagelijkse dingetjes. Deze dingen maakten mij afgelopen week blij.

– Eindelijk meer dan 100 volgers op Instagram 😉
– Over twee weken op wintersport!
– Mijn eerste bezoek aan de Modefabriek, inclusief exclusieve persbijeenkomst met minister Ploumen.

– Mijn moeder ophalen van Schiphol na een maand Afrika
– Een facial
– Kleinschalig event mét cocktails in Chicago Social Club

– Reacties krijgen op mijn blogs 🙂
– Floortje Dessing kijken
– Heerlijk lui weekend
– Avocado’s en granaatappels kopen bij de Turk om de hoek (voor géén geld!)

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Happy thoughts #5

 • Nancy

  Herkenbare dingen zitten ertussen, hoewel mijn weekend niet lekker lui was maar was gevuld met een bruiloft van een vriendin van mij. Heb ik gisteren nog de vruchten van mogen plukken 🙁 Flinke kater…

  Wat gaaf dat je moeder een maand naar Afrika is geweest, waar is ze allemaal naartoe gegaan? Een facial krijgen, hmmm! Ik vind het zelf ook altijd geweldig als ik boodschappen heb gehaald voor niks, dus dat soort adresjes houd ik er ook altijd graag in.
  En reacties op je blog krijgen is inderdaad altijd heel leuk en bijzonder, daar word ik ook altijd heel vrolijk van!

  Fijne week!

  XOXO Nancy

 • Anoniem

  Ik werk graag mee aan je 'Happy thoughts, dus bij deze een reactie op je blog.
  Leuke dingen weer! Vooral dat broodje avocado ziet er heeeerlijk uit!
  Groetjes,
  Linda M.