Spin Elf


Ja, hallo! Spuit Elf hier! Pinterest bestaat al vanaf 2010(!) en ik gebruik het nu pas. Natuurlijk ken ik het al wel langer, maar ik zag er het nut nooit zo van in. Tot ik voor Textilia wat research deed naar de invloed van Pinterest op e-commerce: shockerend groot! Dit wekte mijn interesse en voor ik het wist was ik een Pinterest-account rijker. 

Waarom jij ook Pinterest moet nemen? Je moet natuurlijk niks, maar Pinterest is een heel goede en moderne variant op het scrapbook. Nu zul je denken: wie heeft er een scrapbook? Maar ik was dus zo iemand die dat jarenlang bijhield. De mooiste (mode)plaatjes knipte ik uit en plakte in mijn schrift. Uiterst handig ter inspiratie kan ik je vertellen!

De voordelen
Pinterest bespaart mij nu het knip- en plakwerk. Bovendien hoef ik geen tijdschriften meer te kopen om aan materiaal te komen. Alle afbeeldingen op internet kun je namelijk (al dan niet legaal) pinnen. Of je repind gewoon iets wat al op Pinterest circuleert. Door deze geld-, tijd- en papierwinst heb ik besloten om niet alleen meer modecollages te maken, maar ook andere interesses te visualiseren. Reizen bijvoorbeeld. Zie hieronder mijn mooiste pins.

Mijn bord ‘Fashionista’
Mijn bord ‘Travel’
Nog meer travel!
Mijn bord ‘Quotes’

PS Aangezien ik er net pas een beetje in thuis ben heb ik pas zes volgers en volg ik zelf ook pas vijf mensen. Iemand tips? Gebruik jij Pinterest?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *