Happy thoughts #6


Sinds begin dit jaar probeer ik wat minder vooruit te kijken en wat meer te genieten van het moment. Ik tel af tot mijn vakantie, maar het leven hier is ook niet mis. Dit maakte mij afgelopen week blij.

– Mijn juridische kennis updaten met een training van ICTRecht (voor Textilia!).
– Koffie drinken met Lisan, die ik op vakantie ontmoette toen ik acht en negen was.
– Drie uur later nog niet uitgekletst zijn, en er dan een droomblog over schrijven.

– Oude kleding verkopen op Marktplaats of aan het goede doel schenken.
– Leukje stukjes schrijven voor Textilia, zoals deze.
– Lekker koken voor mezelf.

– Groente en fruit kopen bij de Turk en maar 5,40 euro betalen voor een tasje vol.
– Een keer de tijd vinden/nemen om muffins te bakken.
– Volgende week ben ik al op wintersport (oh shit, mag niet vooruit kijken!)

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *