Recept: Californian Couscous


Op Instagram volg ik @evalunamain. Eva is ook Nederlands, maar verhuisde niet lang geleden voor de liefde naar Californië. Een coole chick dus, die Eva. En haar recepten? Die zijn ook niet mis! 

Vorige week spotte ik haar Buddha Bowl met bulgur, geroosterde kikkererwten, broccoli en aubergine, feta, granaatappelpitjes en een citroen-tahini-dressing. Dit zag er zó lekker uit dat ik het zelf eens ging proberen. Het lukte aardig, alleen roosterde ik de groenten niet en gebruikte ik couscous in plaats van bulgur. Simpelweg omdat ‘mijn’ supermarkt geen bulgur op voorraad had. Toch was het al heerlijk. Gister maakte ik weer de Buddha Bowl. Dit keer liet ik de broccoli weg, voegde een bosuitje toe en roosterde ik wél de groenten. Het resultaat? Nom nom nom!

Klik hier voor het recept op de blog van Eva.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *