Cécile Narinx naar Harper’s Bazaar


Harper’s Bazaar (sinds 1867!)

OMG! Na Suzie Menkes maakt ook ‘onze’ Cécile een dappere move. De soon-to-be-ex-hoofdredacteur van ELLE stapt over naar de Nederlandse Harper’s Bazaar.

Even terugspoelen: Harper’s Bazaar komt naar Nederland. En Cécile Narinx, hoofdredacteur van ELLE, krijgt de leiding. Congrats voor Cécile, maar ik blijf met twee Grote Vragen achter.

1. Wat wordt de nieuwe Twitternaam van Cécile (@elleeditor)?
2. Wie gaat Cécile opvolgen?

Je m’appELLE Suzy
Spannende tijden voor Cécile én mezelf dus. Want ja, ik ben begaan met Cécile en ELLE. Ik kan jullie zelfs verklappen dat ik ooit met Cécile aan één tafel heb gezeten. In januari 2010 solliciteerde ik namelijk naar de functie van redactie-assistent bij ELLE. Helaas werd ik het niet. Maarja, ik sprak dan ook geen Frans, noch Italiaans. En ik wist destijds ook niet hoe de ontwerpers van Rodarte heten. Nou, dat zal ik nu nooit meer vergeten kan ik je vertellen. Al was ik er toen best kapot van. Dag droombaan. En dat terwijl ik zo hard mijn best deed net zo leuk te schrijven als de redacteuren van ELLE.

PS Zou it-girl Harper naar het legendarische tijdschrift vernoemd zijn?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *