Girls you love to hate 1


Je hebt van die meiden… die wil je zijn. Maar tegelijkertijd kan je ze wel schieten. Vanwege hun perfecte figuur bijvoorbeeld. Of hun beeldschone gezicht. Of hun succes. Laat staan als alle drie tegelijkertijd aanwezig zijn. Zie hier mijn top 3 en je snapt wat ik bedoel.

Sommige meiden lijken alles te hebben. Een goddelijk lichaam, een gezicht als een engel, en ook nog succes in wat ze doen, inclusief perfect vriendje/kindje/hondje/tasje/etc. Meiden die je wilt zijn dus, maar die je ook wel kan schieten. Meiden die zelfs met hun ‘lelijke‘ gezicht nog über knap zijn. Ik geef toe, ik heb een girl crush. En moordneigingen!

Kenza Zouiten
Modeblogger slash model uit Zweden. Ik herhaal: Modeblogger! Model! Zweden! Al heeft Kenza ook Marokkaanse roots, maar dat maakt haar d’r volgens mij juist alleen maar nog mooier op. Is op haar 22ste inmiddels de bekendste en meest begeerde modeblogger uit Zweden (en omstreken), doet nu ook mee aan Let’s Dance én heeft een eigen kledinglijn. Oh, en had ik haar Ken-achtige vriendje en schattige hondje al genoemd?


Doutzen Kroes
Een inkoppertje dit. Want welk meisje wil niet stiekem eens een dagje Doutzen zijn? Niet alleen de mooiste vrouw van Nederland, maar ook één van de meest succesvolle modellen ter wereld(!). Werd er na de bevalling van haar knappe zoontje Phyllon alleen maar slanker op, en is nu zwanger van spruit twee. Zal ongetwijfeld ook een beeldschoon kind worden, want had je haar (succesvolle) echtgenoot al gespot?

Negin Mirsalehi
Ze maakt me rete onzeker, maar toch kan ik haar niet verwijderen uit mijn Instagram-timeline. Negin Mirsalehi is gewoon té mooi om te haten. Al ben ik natuurlijk wel enorm jaloers. Dat gezicht! Dat haar! Dat figuur! Die kleren! En niet te vergeten: dat succes! Deze Nederlandse blogger met Iraanse roots won niet alleen een Marie Claire-award, maar werd ook (net als Kenza) in Berlijn verkozen tot Most Promosing Fashion Blogger. Oh, en PS: Negin behaalde vorig jaar haar master in Marketing.

Wie is jouw girl crush?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Girls you love to hate