TowerRun Update! 1


Foto: Plan Nederland


Nog drie weken, dan ren ik de TowerRun. Althans, dat ga ik proberen. Bijna 30 verdiepingen is natuurlijk niet niks. Alles voor het goede doel! 😉

Op 6 april doe ik mee aan de TowerRun, die wordt georganiseerd door Plan Nederland. Bijna 100 mensen hebben zich met mij al opgegeven om middels het beklimmen van 28 trappen geld op te halen voor het goede doel. Durf jij ook de uitdaging aan?

Meisjes helpen
Elke deelnemer dient minimaal 75 euro sponsorgeld op te halen voor Plan Nederland. Met dit geld zal de positie van meisjes in ontwikkelingslanden verbeterd worden. Waarom (alleen) meisjes? Omdat investeren in meisjes dé manier is om de armoedespiraal te doorbreken. Meisjes met een opleiding verdienen later meer, en kunnen op hun beurt hun kinderen weer een betere jeugd meegeven.

314 vrienden?
Met trots kan ik jullie vertellen dat ik al meer dan de benodigde 75 euro aan sponsorgeld heb opgehaald. Ik heb zelfs al 100 euro verzameld. Dank hiervoor aan mijn moeder, Floris, Kim, Jolanda, Niels, Sanne en mijn oma. Maar naast deze lieve familie en collega’s sta ik natuurlijk nog steeds open voor meer sponsoren (via iDeal). Waar zijn die 314 Facebookvrienden en 398 Twitter-volgers als je ze nodig hebt? 😉

Doe mee!
Ren jij zelf niet mee? Probeer dan alsjeblieft wél iemand anders zover te krijgen. Binnen twintig minuten help je hiermee meisjes in ontwikkelingslanden ook een treetje hogerop. Sponsoren mag natuurlijk ook. Makkelijk én veilig!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “TowerRun Update!