Plan TowerRun: accomplished


28 verdiepingen en een view

Afgelopen zondag liep ik met mijn moeder de TowerRun voor Plan Nederland. Samen haalden we hiervoor – dankzij onze sponsors – 300 euro op! Thnx to my sponsors!

Op 6 april 2014 stond de TowerRun op het programma. Oftewel, de 28 verdiepingen van de Hoftoren in Den Haag op rennen. Om mee te doen moest je minimaal 75 euro per persoon aan sponsorgeld ophalen. Dit gaat naar het goede doel Plan Nederland, dat – voornamelijk – opkomt voor de rechten van meisjes in ontwikkelingslanden. Met de TowerRun zou ik die meisjes dus ook een treetje hogerop helpen.

Aangezien ik tegenwoordiger Online PR-vrijwilliger ben bij Plan Nederland, kon ik het natuurlijk niet maken om niet mee te lopen. Gelukkig was mijn moeder en ook voor te paaien, en schreven we ons samen in als team MaSu. Dit betekent dat we samen zouden starten. We maakten allebei een Pifworld-account aan en haalden samen maar liefst 300 euro op. Daarom hier nogmaals een uitdrukkelijk bedankje aan mijn sponsors.

Dank jullie wel!
Veronique
Annemieke
Ria
Sanne
Kim
Jolanda
Niels
Berit
Floris
Marga

Special thanks to…
Miss Legal! Dit juristenkantoor, dat zich eveneens focust op de rechten en empowerment van vrouwen, doneerde maar liefst 100 euro en een prachtig t-shirtje om in te rennen. Dankjewel p(/t)owervrouw Karina!

PS we liepen de TowerRun binnen zessenhalve minuut!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *