Taal leren? Download deze app! 1
Op de eerste dag van mijn Valencia-avontuur werd ik door een studiegenoot al gewezen op Duolingo, dé app voor het leren (of bijhouden) van een taal. Inmiddels ben ik verslaafd.

Met de Duolingo-app leer je een taal door middel van spelletjes. Spreken, luisteren, lezen en schrijven: het komt allemaal aan bod. Met het behalen van verschillende levels kan je punten verdienen. Hiermee kun je bonus-lessen kopen, bijvoorbeeld een lesje flirten in de taal naar keuze. Wanneer je een tijdje niet hebt geoefend herinnert Duolingo je daar aan. Ook word je uitgedaagd om eerder behaalde levels weer even op te halen. Zo blijft je kennis up to date. En het leuke: het is gratis!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Taal leren? Download deze app!