Zin in de zomer? Ik geef een bikini weg! 5


Naar aanleiding van het Wehkamp Bloggersevent kreeg ik van de online retailer het aanbod mijn favoriete item uit de whkmp’s BEACHWAVE-collectie uit te zoeken. Dat zou ik mogen weggeven op mijn blog. En het winnende item is…

Deze bandeau-bikini met franjes! 
De bikini die ik weg mag geven is maat 38, maar door de verstelbare bandjes in de nek, rug en op de heupen is de bikini nog wat aan te passen aan je lichaam. De nekbandjes kun overigens ook eraf halen (en er later weer opdoen). Het gebruikte materiaal is 80 procent polyamide en 20 procent elasthan.  
Reageer en win
Wil jij festival-chic paraderen op het strand deze zomer (of nu al)? Laat dan een reactie achter onder dit bericht. Meedoen kan tot en met 5 mei 2014. Op 6 mei zal ik de winnaar trekken door middel van loting. De bikini stuur ik dan gratis naar je toe.

Ik krijg al helemaal zin in de zomer, wat jij?
PS Zelf zo’n leuke bikini kopen? Deze franje-bikini van BEACHWAVE vind ik ook geweldig!
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 gedachten over “Zin in de zomer? Ik geef een bikini weg!