Instagram-tips van Negin Mirsalehi [video] 1


Modeblogger Negin Mirsalehi mag zich met recht de Instagram-koningin van Nederland noemen. Met meer dan 1,2 miljoen volgers laat zij bekende ‘collega’s als Linda en Yara mijlenver achter zich. Wil jij meer volgers? Luister dan naar de Instagram-tips van Negin!

 

Tijdens het modebloggerscongres van ilovefashionbloggers gaf modeblogger Negin Mirsalehi de onderstaande vijf Instagram-tips.
1. Engagement

Volgers is niet alles! Interactie is belangrijker. Wanneer je volgers namelijk niet ‘liken’ of geen comments achterlaten (zoals bij nep-volgers) ben je een stuk minder aantrekkelijk voor adverteerders. Ook is interactie natuurlijk gewoon hartstikke leuk!

2. Content

Mooie, onderscheidende foto’s zijn key. Wees ook vooral jezelf. Juist persoonlijke posts zijn bij Negin’s volgers favoriet. Bekijk hier het Instagram-account van Negin.

3. Hashtags

Gebruik relevante hashtags, maar ken je grenzen. Gebruik geen 20.000 hashtags, maar alleen de hashtags die er echt toe doen en waarmee je mensen bereikt die je ook echt wilt bereiken.

4. Volg zelf ook

Instagram blijft een social mediaplatform. Houd het dus sociaal en volg ook eens mensen ’terug’. Sterker nog: Negin is zelf snel gegroeid door veel (relevante) mensen te gaan volgen. Relevante mensen zijn mensen die geïnteresseerd zijn in hetgeen waarover jij post.

5. Wees er snel bij

Ook het feit dat Instagram pas net populair werd in Nederland toen Negin begon, speelde bij haar ‘rise and rise’ een grote rol. Er was in Nederland immers nog weinig concurrentie. Komt er een nieuw social mediakanaal? Sla dan dus snel toe!

 

Wat is jouw ultieme Instagram-tip?

 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Instagram-tips van Negin Mirsalehi [video]

  • Explorista

    Hahaha. "als je maar 20.000 volgers hebt". Tsja.. Niet echt nieuwe tips, maar dat is meer kritiek voor Negin dan voor jou. Want dat je hierbij een filmpje hebt gemaakt vind ik heel tof 🙂