Happy thoughts #23 1


Bloggers on Board

Toen ik dit T-shirt bij de Zara in Valencia zag liggen wist ik: die moet ik hebben. De tekst vat namelijk goed samen wat ik met mijn happy thoughts wil bereiken: celebrate the little things, collect beautiful moments.

Afgelopen week genoot ik weer bewust van de kleine geluksmomentjes. Geen grote dromen, maar leven in het hier en nu. Dit waren mijn happy thoughts.


Bootje varen met mijn favoriete bloggers

– Wijntjes drinken met collega-blogger Sheelagh
– Heerlijk koken voor vriendinnen

Recept: In de keuken bij Nina

– Een gezond en (lekker) drie-gangen-menu voorgeschoteld krijgen bij mammie
– Festival TREK in Utrecht
– De trendsafari van Jan Agelink x Textilia

TREK in Utrecht

– BBQ-feestje
– Een reisblog maken en allemaal enthousiaste reacties krijgen
– Schoonzus verrassen met haar babyshower
USA-voorpret

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy thoughts #23