Bloggers on Board 7


“Ik ben SuusjeQ van Artikel255.nl”

Een paar weken geleden werd ik benaderd door PR-bureau Miss Publicity. Of ik als blogger mee wilde bootje varen op de Kralingse Plas op een zonnige middag? Nou, reken maar! 

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. Het event was al een keer verplaatst in verband met het (slechte) weer, maar ons wachten werd beloond. De zon scheen nog feller dan voorspeld, en mijn shortje en sandalen waren alles behalve te enthousiast.

Bloggers Heaven
Toen ik de kade achter restaurant De Tuin opliep zag ik herkende ik direct (Daily) Lin. Even later zag ik ook Lianne a.k.a. The Self Help Hipster, Suushi en Mary Josie, beter bekend als het zusje van Lin. Als kers op de taart kwam ook Annemerel(.com) nog aangelopen. Hallo, wat deed ik hier tussen al die ontzettend succesvolle bloggers? Totaal waren we met een bloggertje of vijftien, plus wat mensen van de organisatie (Miss Publicity en We PR). Trossen los!

‘Onze’ roze sloep

Virtuele vrienden
Het blijft gek om mensen die je al jaren online ‘kent’ opeens in real-life te zien. Sommige bloggers voelen inmiddels echt als virtuele vrienden, maar is dat gevoel ook wederzijds? Of zijn online vrienden gewoon mijn imaginary friends? Het was in ieder geval goed om alle meiden eens te ontmoeten. Ze bestaan dus echt! Bovendien herkenden de meesten mij ook wel als SuusjeQ. Ik ben dus niet gek! 😉 Enfin, ik wil zeker niet overkomen als groupie. Die praktijken heb ik laatst al bij het modebloggersevent gezien!

vlnr Annemerel, Lianne, Lin, Suushi, Team Confetti, Mary-Josie

Bootje varen
Wat ook gek voelt is dat ik zulke leuke dingen mag meemaken, alleen omdat ik blog. (Of is er meer??) Lekker varen met een groep lotgenoten, zalige broodjes en taartjes eten van Westerkaatje, heerlijke drankjes drinken, en vooruit, een paar producten van het PR-bureau gepresenteerd krijgen. Maargoed, die vijf minuutjes aan ‘marketingpraatjes’ zijn ook wel weer interessant. Wist jij bijvoorbeeld al dat Canei een comeback maakt deze zomer? Bovendien heb ik een deel van de producten mee naar huis gekregen in een goodiebag. Jaja, het leven van een personal lifestyle blogger is zo slecht nog niet!

Goed insmeren met de zonnebrand van Byron Bay!

Personal lifestyle
Ik zeg ‘personal lifestyle blogger’, omdat ik tot de conclusie ben gekomen dat dat is waar mijn blog over gaat: mijn eigen leven, althans de goede dingen daarvan, zoals mijn werk, reizen en eten, alles met een klein mödisch tintje. Dus als iemand voortaan vraagt wat voor blog ik heb, wat vaak voorkomt als je vertelt dat je blogt, dan zeg ik dat. Ik heb een personal lifestyle blog en I like it! Zeker nu ik na vijf jaar bloggen opeens word uitgenodigd voor leuke events. Dat er nog maar veel mooie uitjes mogen volgen!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 gedachten over “Bloggers on Board