Happy thoughts #29 1


Vanaf 1 januari 2014 probeer ik meer in het hier en nu te leven. Welke – soms heel kleine – dingen maken mij dagelijks gelukkig?

Afgelopen week genoot ik weer van deze kleine geluksmomentjes:

Modefabriek met @Allettie

– Mijn tweede keer Modefabriek, waar ik met Textilia twee leuke filmpjes maakte.
– Een heerlijke facial via Treatwell.nl.
– Voor het eerst tante: neefje Arvid is geboren!
– Donderdag had ik mijn ‘laatste’ werkdag: ik heb vier weken vakantie!

Sunny selfie!

– Vrijmibo met vriendinnetjes
– Picknicken met Team #YOLO
– Voorpret: koffer inpakken voor The Big USA-trip
– Oké, officieel niet meer week 29, maar as we speak ben ik onderweg naar Schiphol, om het vliegtuig te pakken! Happy thoughts all over!

En dan nog even dit: Wát een onvoorstelbaar drama deze week. Ik kan het niet bevatten. Het had net zo goed iemand uit mijn omgeving kunnen zijn. Ik had het zelf kunnen zijn! Maar wie er ook in het vliegtuig zaten, het is verschrikkelijk en onbegrijpelijk. In wat voor wereld leven we toch… Carpe diem allemaal!

Pinterest
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy thoughts #29