Musthave: het beschilderde bikerjack 5


Stijlmeisje draagt het. Susie Style Bubble draagt het. En dan is het in! Het nieuwe it-jasje is… het beschilderde bikerjack!

Bij de lancering van modeblog Stijlmeisje zag ik ‘em voor het eerst: het beschilderde leren jasje. Oprichter Imke Walenberg droeg een zwart bikerjack van het merk Sunaj, dat was beschilderd door kunstenaar Selwyn Senatori. Een kleine crush was geboren.

Toen ik bij de lancering van het British Designers Collective in Londen was zag ik nog meer beschilderde bikerjacks. Eén van de jonge ontwerpers, Claire Barrow, had blijkbaar ook leren jasjes beschilderd. Modeblogger Susie Style Bubble droeg een witte.

Susie Style Bubble
En nog één

Nu wilde ik er écht één. De vraag is alleen: hoe kom je aan zo’n jasje? Verkoopt een leren jassen-merk beschilderde exemplaren of moet je zelf een jack kopen en die laten beschilderen? Wie het weet mag het zeggen. Tot die tijd blijf ik dromen van mijn eigen beschilderde bikerjack. 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 gedachten over “Musthave: het beschilderde bikerjack