Inpak-tips van Yara Michels


Foto: Pinterest Chapter Friday
Ken je Yara Michel’s nieuwe blog Chapter Friday al? De bekende business chick met stijl geeft er inpaktips voor de zomervakantie.

Al jaren volg ik (de blog van) Yara Michels, also known as This Chick’s Got Style. Begin dit jaar ruilde ze haar bekende modeblog in voor een meer grown up-blog: Chapter Friday. Dit nieuwe ‘hoofdstuk’ in haar leven gaat over de combinatie van werk en vrije tijd. We zien dan ook veel business-artikelen voorbijkomen, maar altijd met een fashionable twist. Ook posts over hotspots, outfits en personal diary’s komen veel voor. Laat één ding duidelijk zijn: sinds de nieuwe blog van Yara ben ik (weer) fan als nooit te voren!
I love fashionbloggers
Ik ontmoette Yara in mei dit jaar tijdens het event van ilovefashionbloggers. Ze was verreweg de leukste van het clubje superbloggers. Negin Mirsalehi is zo mooi en slank dat je bijna wel een hekel aan haar moet hebben (grapje). Linda Tol was ook erg sympathiek, maar minder spontaan dan Yara. Ook vond ik Yara erg veel humor hebben. Ze maakte vaak droge opmerkingen en had ook veel zelfspot. Maar het belangrijkste: Yara is (en Negin en Linda natuurlijk ook) een echte business babe. Ze behaalde een master in communicatie, schreef een boek over marketing én is freelancer voor ELLE. Haar blog én events zijn slechts een deel van haar fabuleuze leven.

Negin, ik, Linda en Yara
Wat neemt Yara mee op vakantie?
Enfin, vandaag stuitte ik op twee oudereartikelenop Chapter Friday. Hierin geeft Yara inpaktips voor een citytrip/holiday. En laat ik nou nét op vakantie gaan 21 juli! Wie voor ook geïnteresseerd is, heb ik de tips en tricks van Yara hieronder samengevat.
         Een wit (of zwart) t-shirt
          Een t-shirt met print/opdruk
          Een longsleeve met print (panter, streepjes, etc)
          Een vestje
          Een witte blouse of een ander net topje, bijvoorbeeld van zijde of met kant
          Denim shorts
          Een iets netter zwart shortje
          Een zwarte skinny jeans
          Een opvallend rokje
          Een jurkje met print of een maxi-dress
          Een parka of leren jasje (in de winter liever een bontjasje of bomberjack)
          Een blazer
          Een schoudertasje
          Een opvallend accessoire, zoals een sieraad of zonnebril waarmee je elke outfit opleukt
          Leren sandalen
          Pumps
          Sneakers

Ik heb er bijna niets meer aan toe te voegen! Behalve dan natuurlijk mijn rugzak en Havaianas en bikini voor het strand!

Vergeet ik iets? Wat neem jij écht mee op vakantie?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *