Waarom verhuizen naar Utrecht zo slecht nog niet is 1


Ook Utrecht heeft een Singel 😉

Sinds mijn verhuizing naar Utrecht zijn er een aantal dingen die ik erg mis aan Amsterdam. Verhuizen naar Utrecht heeft echter ook zo zijn voordelen.

Waarom verhuizen naar Utrecht zo slecht nog niet is

1. Samenwonen
De belangrijkste reden van mijn verhuizing: ik ben gaan samenwonen! En dat is heel erg gezellig. Wonen met mijn vriend is dan ook meteen het leukste aan verhuizen naar Utrecht.

2. My new home
Op mijn achttiende begon ik in een containerwoning achter de Bijlmer Bajes. Een jaar later ging ik in een oud poppenhuisje in BoLo wonen. Eind 2012 moest ik verhuizen en vestigde ik me in een ruime, improved woning nabij het Hoofddorpplein. Mijn nieuwe crib in Utrecht verslaat deze huizen allemaal: voor het eerst (sinds mijn ouderlijk huis) heb ik een afwasmachine! Alles is nieuw en mooi en schoon en alles doet het!

Een keuken met alles erop en eraan is zo fijn!

3. Utrecht Centrum
Hoewel ik niet in het centrum van Utrecht woon, ben ik er op de fiets in tien minuten. En ik vind het centrum heel erg leuk! Het is overzichtelijk, waardoor ik het snel kan ontdekken. En hoe: ik heb al minstens tien hotspots ontdekt.

4. Iets nieuws
In aanvulling op punt 3: het weer ontdekken van een nieuwe stad vind ik erg leuk aan mijn verhuizing. Het voelt soms alsof ik op een lange citytrip ben!

5. Rust
In Amsterdam gebeurt altijd wat, en dat mis ik aan mijn oude stadje. Maar die rust in Utrecht kan soms ook heerlijk zijn! Redelijk normaal kunnen winkelen in het weekend, altijd een plekje kunnen vinden op een terras, dat is niet mis! Er is ook wat minder ‘drama’ en ‘cool doen’ hier in Utrecht. Niet altijd uitdagend, maar wel lekker nuchter.

Mooie parkjes in Utrecht
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Waarom verhuizen naar Utrecht zo slecht nog niet is

  • Lauriëtte

    Wat fijn dat je nu een huis hebt met alles erop en eraan! Lijkt me juist erg prettig om net buiten het centrum te wonen. Zo heb je toch de rust maar ben je alsnog snel in de stad! 🙂