Happy thoughts #34


Alweer bijna acht maanden probeer ik dagelijks te genieten van de dag. Ik kan wel altijd alleen maar uitkijken naar het weekend/een vakantie, maar ook ‘gewone’ dagen zijn soms prachtig!

Afgelopen week genoot ik van deze mooie momenten en kleine dingen:

– Maandag was ik jarig en zag ik een hoop vrienden weer en dronken en aten we bij Stan & Co
– Een bos bloemen bezorgd krijgen op werk
– Een blog maken over mijn 25ste levensjaar en beseffen wat een geweldig jaar dat was

– Twee regenbogen zien als ik onderweg ben naar werk
– Eindelijk weer eens naar Bikram Yoga
– De heerlijke luxe watjes uit Amerika die ik nog had

– Naar de kapper
– Dubbeldate in Amsterdam
– Thee drinken met Explorista, die mijn buurvrouw blijkt te zijn!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *