Het beste van 2014


Mud Masters

Hoewel het hier in Australië niet zo voelt, is het alweer eind december. Het jaar zit er bijna op, en dat vraagt om een klassiek jaaroverzichtje. Wat zijn mijn hoogtepunten van 2014?

Het jaar 2014 was het jaar dat ik…

Het eerste weekend van het jaar naar Ameland ging, mijn happy thoughts-project bedacht. Leef met de dag, focus op de goede dingen des levens!

Voor de tweede keer met vriendinnen op wintersport ging. Wat is dat toch geweldig en wat houd ik van wintersport!

Vrijwilliger werd voor Plan Nederland. Samen met de andere meiden van Plan Café kwamen we elke maand bij elkaar voor een brainstorm om de online zichtbaarheid van Plan Nederland en de campagnes te vergroten.

In een seconde besloot om een weekje Spaans te gaan leren in Valencia. In mijn eentje vloog ik eind maart naar Spanje. Wat een prachtige stad is Valencia, wat is het toch leuk om alleen te reizen en mensen te ontmoeten, en iets nieuws te leren.

Valencia

Twee keer een tripje naar het buitenland mocht maken voor Textilia. Eén keer naar Londen (eindelijk!) en een keer naar Brussel (ook voor het eerst). Daarnaast had ik nog veel meer leuke dingen voor Textilia: een live interview met Joline Jolink, een video-interview met Elise van Wonderen, twee keer Amsterdam Fashionweek, verschillende bloggersevents… ik mag (mocht) niet klagen!

Ook mijn eigen blog zag groeien. Meer lezers, een uitnodiging voor een bloggersevent in Rotterdam, en koffiedates met Milou en Sheelagh. Zo leuk om andere (Utrechtse) bloggers te ontmoeten! Snel weer als ik terug ben!

Wehkamp Bloggersevent

Ging samenwonen! Ik verliet Amsterdam en trok bij mijn vriend in Utrecht in. Een hele stap, zowel qua relatie als qua stad dus 😉 Maar het is supergezellig, op beide fronten. Ik mis Amsterdam, maar op dit moment mis ik mijn vriend ook. Liefs uit Australië!

Meedeed aan de Towerrun en Mud Masters. Bij de Towerrun liep ik voor Plan Nederland 27 trappen op. Ik werd gesponsord door Miss Legal. Bij Mud Masters rende ik 12 kilometer door de modder, mét hindernissen 😉

Een cursus Journalistiek Schrijven volgde bij Parnassos in Utrecht. Nogmaals: zo leuk om weer iets te studeren!

Een droomreis maakte naar Alaska, Canada en  Californië. Samen met mijn familie reisde ik een kleine twee weken van Anchorage naar Vancouver. In één woord fantastisch! Daarna vloog ik met mijn vriend door naar Los Angeles, om nog eens twee weken door Californië te reizen. Amerika, je hebt mijn hart gestolen!

Alaska

Alweer 26 jaar oud werd. Voor mij was dat altijd een ‘serieuze’ leeftijdsgrens, waar ik dacht en vond dat ik alles voor elkaar moest hebben. Juist nu heb ik mijn baan opgezegd om te gaan yolo’en in Australië. Ach, life is too short!

Mijn blog voor Miss Legal over Fit For Free bijna viraal ging 😉 Daarnaast schreef ik ook veel andere juridische blogs en gaf ik een presentatie aan een groep weddingplanners in Utrecht. Erg leuk om te doen!

Mijn laatste weekend in Nederland mee naar Londen werd genomen door mijn moeder. Twee nachtjes slapen in SoHo, alle toeristische attracties zien, bubble tea drinken, het ideale moeder-dochter-tripje. Zeker omdat ik de week daarna voor een half jaar naar Australië vertrok!

Londen

Met twee vriendinnen naar Australië vertrok. De roadtrip waar ik altijd al van droomde: een busje kopen en gaan! Met onze van reden we zo’n 8.000 kilometer. Ik heb mijn hele leven denk ik nog niet zoveel kilometers gemaakt. Helaas begaf ons busje het halverwege de westkust en moesten we een nieuwe auto kopen om de roadtrip af te maken.

Australië

Wat waren jouw hoogtepunten van 2014? Had jij ook zo’n topjaar? :-))

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *