Happy New Year! 2


Perth is geen Sydney, maar het kwam in de buurt 😉

Vanuit Australië wens ik jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2015! Dat al jullie dromen mogen uitkomen!

Vannacht vierde ik Oud & Nieuw in Perth. Samen met mijn vriendinnen L. en L. proostte ik om 0.00 uur op het nieuwe jaar. Voor jullie was het toen pas 17:00 uur. Wat zijn mijn dromen voor 2015?

Natuurlijk maak ik eerst mijn mooie reis af. Op 9 januari vlieg ik naar Nieuw Zeeland, om daar te gaan rondreizen met mijn vriend. In februari ga ik terug naar Australië en hoop daar nog een groot deel van de oostkust te kunnen zien. Ergens in het voorjaar kom ik terug. Ik denk daar al vaak over na. Niet omdat ik graag naar huis wil en ‘klaar ben’ met reizen, maar omdat ik me wil voorbereiden op het leven in Nederland. Ik wil niet denken ‘nou, daar zit ik dan weer, wanneer mag ik weer op reis?’. Daarom ga ik (weer) heel erg proberen te genieten van het moment en het ‘gewone’ leven in Nederland.

Mijn voornemens/doelen/plannen/bucket list voor 2015

Think happy thoughts and go for it!
Miss Legal

Heel erg genieten van mijn tijd Down Under
Leren surfen
Skydiven (als ik durf…)
Think happy thoughts
Koningsdag vieren in Nederland
Vijfjarig jubileum met mijn vriend
Mijn broer en zijn vriendin gaan deze zomer trouwen!
Blijven bloggen
Een leuke nieuwe baan vinden
Voor het eerst in mijn leven naar Keukenhof en de Zaanse Schans
Meer van Nederland zien en genieten
Schaatsen
Minder haasten
Tripjes in Europa maken
Sparen 😉
Een halve marathon rennen (jaja)
Ik word 27 dit jaar!
Leuke nieuwe dingen leren, zoals Spaans of een cursus Photoshop

De dingen die ik in 2014 heb mogen afvinken van mijn bucket list

Duiken met schildpadden
Route 66 rijden door Amerika
Maandenlang door Australië en Nieuw Zeeland reizen
California Roadtrip
Niet expliciet op mijn bucket list, maar ik gingen eindelijk weer naar Londen!
Leren surfen (nou ja, ik nam mijn eerste surfles, dus het begin is er)

Wat zijn jouw voornemen/doelen/bucket list voor 2015? En hoe bracht jij de jaarwisseling door?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Happy New Year!

  • Sheelagh A.

    Dat al je wensen en dromen maar mogen uitkomen! Ik geniet iig op een afstandje mee van je avonturen! Europa en NL meer verkennen zijn leuke voornemens, vooral als je er net zo'n enorme reis op hebt zitten. Ik zag afgelopen jaar voor het eerst de bollenvelden, zo mooi! Gek eigenlijk dat we zo ver reizen om mooie dingen te zien en de dingen dichterbij huis bijna 'negeren'. Maar eerst nog even daar genieten natuurlijk. Succes met surfen! x