App: 1 Second Everyday 1


Foto via Kickstarter

Superleuk en een kleine moeite: maak elke dag een filmpje van één seconde voor een enige video van je vakantie met de app One Second Everyday.

Wie de film Chef heeft gezien kent One Second Everyday misschien al. Met deze app kun je gemakkelijk elke dag een kort filmpje maken (één seconde) en alle seconden samenvoegen tot één video. Dit levert een leuk geheel op. Ideaal voor op vakantie bijvoorbeeld. In de film Chef werd ook een video van een roadtrip gemaakt.

Afgelopen drie maanden probeerde ik elke dag een seconde te filmen voor een leuke Australië-video. Uiteindelijk verzamelde ik totaal meer dan zestig seconden. Bekijk mijn filmpje hieronder.

Bekijk hieronder de trailer van de film Chef.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “App: 1 Second Everyday

  • Nancy

    Wat een leuk filmpje! Ik was het alweer bijna vergeten dat ze in Chef zo'n leuk filmpje gemaakt hadden – terwijl ik toen dacht: Oh dat ga ik ook doen!!! Ik ga de app meteen downloaden. 🙂