New Zealand, here I come!


Nog steeds aan lange vlucht vanuit Australië!

Als jullie dit lezen zijn mijn laatste uurtjes in Australië voorlopig geteld. Ik vlieg straks naar Nieuw-Zeeland! 

Na drie maanden word ik eindelijk herenigd met mijn vriend. Vanavond laat vlieg ik van Perth naar Auckland, in het noorden van Nieuw-Zeeland. Zaterdagmiddag lokale tijd kom ik daar aan. N. vliegt vanuit Amsterdam naar Auckland en zal maandagochtend in Nieuw-Zeeland aankomen. Uiteraard sta ik hem dan op te wachten op het vliegveld.

Het plan
Aangezien ik de laatste maanden in Australië heb rondgereisd – en sowieso van go with the flow houd – hebben we alleen voor de eerste nachten een hotel geboekt. Heerlijk om samen even bij te komen. Ook omdat ik de afgelopen tijd vrijwel alleen op luchtbedden heb geslapen. Niets geboekt dus verder, wat een heerlijk vrij gevoel geeft. Toch hebben we wel een globale ‘planning’ gemaakt, van plekken die we kunnen en willen zien in drie weken tijd. Met onze huurauto zullen we de volgende plaatsjes aandoen. Komt-ie!

Auckland (Pinterest)

Matamata (Pinterest)

Tongariro (Pinterest)

Abel Tasman (Pinterest)
Franz Josef (Pinterest)

Christchurch region (Pinterest)

Ik zal komende weken ongetwijfeld regelmatig wifi hebben, dus jullie kunnen zo nu en dan een update verwachten. Aangezien ik wel wat tijd in te halen heb met mijn vriend, zal het grotendeels bij ingeplande blogjes en social media-posts blijven. Houd mijn Instagram in de gaten!

Als jullie nog Nieuw-Zeeland-tips hebben hoor ik het graag. Hopelijk past alles in drie weken (not) 😉

Fijn weekend! Ik ga genieten!!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *