Back in Australia! 1


Ik ben in Sydney!

Vorig weekend vloog ik vanaf Nieuw-Zeeland terug naar Australië. Mijn eerste weekje alleen zou ik in ieder geval door brengen in Sydney, waar een verrassing op de planning stond…

Vrijdag 9 januari nam ik na drie prachtige weken samen in Nieuw-Zeeland alweer afscheid van N. Zaterdag deed ik niet veel meer en vloog ’s avonds naar Melbourne, om zondagochtend door te vliegen naar Sydney. Mijn oorspronkelijke plan was om in Melbourne te blijven, maar N. heeft mij een paar weken terug gevraagd of ik naar Sydney kon gaan. Dit in verband met een ‘verrassing’. Wat het was wilde hij niet zeggen. Ook niet toen we drie weken lang samen in Nieuw-Zeeland waren. Je begrijpt, ik heb er heel wat uurtjes over nagedacht.

Uiteindelijk gaf ik me over aan de machteloosheid en liep zondagochtend niets vermoedend en met grote smile op mijn gezicht richting het Sydney Opera House. Tot ik plots een bekende ‘roep’ hoorde. “Joehoeeeee..!” Ik was nét begonnen aan mijn eerste vlog-poging, dus met mijn selfiestok nog in de hand draaide ik me om en zag vriendin R. aan komen rennen. Wat er precies gebeurde ging zo snel, maar gelukkig heeft haar vriend J. – die ook mee was – het vastgelegd in dit onbetaalbare filmpje.

Een video die is geplaatst door Suzanne van Duijn (@suusjeq255) op

R. en J. bleken al twee weken in Australië te zijn. Het idee ontstond eind 2014, en mijn vriend in het complot betrekken leek een slimme zat. Nou, dat was het zeker! Het is nog even door mijn hoofd gegaan dat vriendin R. misschien zou langskomen en N. mijn ticket laten omboeken, maar door het toneelspel van N. en R. had ik dat complot inmiddels laten varen. Verrassing geslaagd! R. en J. zouden tot vrijdag met mij in Sydney blijven, waarna ze terug zouden vliegen naar Nederland. We dronken een biertje voor de schrik en praatten snel bij. Daarna hebben we de dag afgeschreven en zijn naar ons prachtige appartement in Bondi gegaan, dat R. en J. via Airbnb hadden geregeld. Top!

De afgelopen dagen hebben we ons kostelijk vermaakt. Wandelingen langs het strand en de ruige kust, toeristische attracties bekijken zoals het Opera House en Sydney Harbour Bridge, een boottochtje naar Manly, struinen met koffie door het centrum van Sydney en Hyde Park, veel lekker eten en ook véél drankjes drinken en kletsen tot in de kleine uurtjes op onze heerlijke bank in ‘ons’ huisje. Zo gezellig en wat is Sydney leuk!

Een foto die is geplaatst door Suzanne van Duijn (@suusjeq255) op

tr>

Tamarama Beach a.k.a. onze achtertuin

Bondi Beach!

En nu ben ik weer alleen. Again 😉 Ik verwacht nu geen verrassingen meer. Vanavond slaap ik voor het eerst weer alleen in een hostel, en dat zal de komende tijd wel zo blijven. Nieuwe mensen ontmoeten, joggen langs Sydney Harbour, werk zoeken en bloggen zal dit weekend op de planning staan. Daarna? Wie weet! Je kunt dingen niet plannen, zo blijkt maar weer 😉

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Back in Australia!