Waarom ik veel zin heb om weer naar huis te gaan 1


Bye bye Australië!

Groot nieuws: over twee weken stap ik in het vliegtuig terug naar Amsterdam. Lieve lezers, I’m coming home! En nee, ik vind het zeker niet erg dat mijn reis er weer op zit. 

Naast het feit dat ik natuurlijk geweldige vrienden en familie en de liefste vriend heb, zijn er veel redenen waarom ik veel zin heb om weer thuis te zijn. Australië mag dan geweldig zijn, ik stap straks met een glimlach het vliegtuig in. En wel hierom.

Mijn eigen kamer
Na slapen in een campervan of tent met L. en L., couchsurfen en slapen in talloze dorms, heb ik straks eindelijk weer mijn eigen kamer. Sterker nog: een heel eigen huis. Nou ja, gedeeld met mijn vriend dan, maar des te beter! Ik kijk enorm uit naar onze mooie keuken en schone badkamer.

Series kijken
Sinds mijn vertrek in oktober 2014 heb ik geen serie meer gekeken. Dit betekent dat er behoorlijk wat afleveringen op mij wachten. Suits, Homeland, Girls, Masters of Sex, do I need to say more? Ik weet wel hoe ik mijn eerste weken als ‘werkloze’ ga invullen 😉 (naast solliciteren dan hè?).

Weekendje weg
Ja, echt! Het tweede weekend dat ik weer thuis ben staat er al een weekendje weg met vriendinnen gepland. Niet ver hoor, maar wel superleuk dat we meteen weer wat quality time kunnen inhalen. Zin an!

Koningsdag
Je mag mij dan uit Nederland kunnen halen, maar Nederland haal je niet uit mij! En hoe kan ik mijn terugkomst beter vieren dan met een goede Koningsdag? Ik ben blij dat ik dan alweer in het land ben. Bier, vrienden, muziek en oranje kleren, wat wil je nog meer?

Jubileum
Eind april vieren mijn vriend en ik alweer ons vijf-jarig-jubileum! Precies vijf jaar geleden hebben we elkaar dan leren kennen. Wat vliegt de tijd! Dat vraagt om een klein feestje (voor twee)!

Bevrijdingspop
En als ik dan toch nog geen baan heb, pak ik denk ik ook maar meteen Bevrijdingspop mee. De laatste keer dat ik in Haarlem de vrijheid vierde is alweer vijf jaar geleden. Hoogste tijd dus. Wie gaat er mee?

Mamma 50 jaar
Mijn lieve moedertje wordt dit jaar 50 jaar en viert het daarom groots. Wat ze van plan is weet ik nog niet, maar ik ben in ieder geval blij dat ik er bij ben.

Nederlandse dingen doen
Na vijf maanden zo ver weg te zijn geweest, heb ik ontzettend veel zin om lekkere Nederlandse dingen te doen. Naar een foute kroeg in Amsterdam, drop en kaas eten, schaatsen (hoe koud is het daar nu?), je kent het wel. Ook besef ik me dat ik al veel van de wereld heb gezien, maar eigenlijk nog nooit bij de Zaanse Schans en de bloemenvelden ben geweest. Dat wil ik echt snel eens gaan doen.

De bruiloft
Nee, ik ben niet ten huwelijk gevraagd. Wel de vriendin van mijn broer. Ze zijn al meer dan tien jaar samen en gaan elkaar in juni dit jaar het ja-woord geven. Weer een goede reden om in het land te zijn dus. En ik ben nog getuige ook!

Werk
Ja, zelfs in werken heb ik – gelukkig – weer zin. Weer lekker veel bloggen, aan de slag voor Miss Legal, meedenken met Plan Nederland, en wie weet wat nog meer. Vanaf half maart ben ik beschikbaar voor een nieuwe uitdaging 😉

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Waarom ik veel zin heb om weer naar huis te gaan