Happy thoughts (ze zijn terug!) 1


Life is so good! Geniet van alle mooie dingen, ook als je niet aan de andere kant van de wereld zit 😉

Met mijn rubriek Happy Thoughts probeer ik te focussen op genieten van de dag en de kleine (en grote) dingen in het leven. Dit maakte mij afgelopen week gelukkig.

Een foto die is geplaatst door Suzanne van Duijn (@suusjeq255) op

– Ik kwam weer aan in Nederland en zag een heus welkom thuis-comité staan.
– Mijn eigen, ruime, schone, mooie huisje, met eigen badkamer, eigen slaapkamer, eigen keuken en inclusief wifi 😉
– Bitterballen eten en wijntjes drinken voor vier euro in plaats van 10 dollar.

Een foto die is geplaatst door Suzanne van Duijn (@suusjeq255) op

– Uitgebreid koken voor mijn vriend. Heerlijk eten en toch nog vrij!
– Een Balinese massage in Utrecht voor mijn blog.
– Vriendinnetjes weer zien!

Een foto die is geplaatst door Suzanne van Duijn (@suusjeq255) op

– Een weekendje Groningen <3
– Op trouwpakkenjacht met mijn broers in Haarlem.
– Eten bij Oma.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy thoughts (ze zijn terug!)

  • Nancy

    Ja, je bent er weer! Even wennen natuurlijk, maar hoe dan ook: Welcome back (al heb ik dit inmiddels al 5x gezegd geloof ik, maar goed, je kan je maar welkom genoeg voelen toch!). Leuke dingen heb je alweer gedaan sinds je terug bent, zelfs alweer op een tripje geweest met je vriendinnen. That's the good life, toch?!